ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για Χάρα ο Ολυμπιακός!

Πάει για Χάρα ο Ολυμπιακός!

Για την απόκτηση του Φράνκο Ντανιέλ Χάρα κινείται ο Ολυμπιακός, τον 27χρονο Αργεντίνο διεθνή κυνηγό της Μπενφίκα, με ικανότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα ο παίκτης. Φουλ και για Νέτο οι Πειραιώτες!

Αιφνιδιαστικό χτύπημα επιχειρεί ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε επαφές με την Μπενφίκα προκειμένου να αποκτήσουν τον Φράνκο Ντανιέλ Χάρα.

Πρόκειται για τον 27χρονο (15/7/1988) διεθνή κυνηγό της ομάδας της Λισσαβώνας, με 4 συμμετοχές και 1 γκολ στην Εθνική Αργεντινής.

Η Μπενφίκα απέκτησε τον Ιούλιο του 2010 τον Χάρα, ο οποίος μετράει συνολικά 47 ματς (2008 αγωνιστικά λεπτά), με 11 γκολ και 4 ασίστ, με την φανέλα των "Αετών". Ενδιάμεσα ο Αργεντίνος κυνηγός αγωνίστηκε δανεικός στην Γρανάδα (2011-12, 35 ματς - 3 γκολ, 7 ασίστ), την Σαν Λορέντσο (2012-13, 26 παιχνίδια - 2 γκολ) και την Εστουδιάντες (2013-14, 23 συμμετοχές - 4 γκολ, 2 ασίστ).

Παίκτης που αγωνίζεται βασικά ως δεύτερος (περιφερειακός) επιθετικός, έχοντας για όπλο την ταχύτητα και την καλή του τεχνική, γεγονός που του επιτρέπει να μπορεί να είναι αποτελεσματικός και ως ακραίος κυνηγός.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Φράνκο Χάρα είναι ο εκλεκτός του Βίτορ Περέιρα για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, ενώ ο παίκτης έχει και την "υπογραφή" του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τον συμπατριώτη του κυνηγό.

Τα "ρέστα" του και για Νέτο!

Φουλ για την απόκτηση του Λουίς Νέτο κινείται ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν παρατάνε την προσπάθεια και κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν το "οκ" της Ζενίτ και του 27χρονου Πορτογάλου στόπερ!

Μπορεί εδώ και ένα 48ώρο στην Ιταλία να βουίζει ο τόπος πως υπάρχει συμφωνία του ρωσικού συλλόγου και του παίκτη, ώστε να αγωνιστεί ως δανεικός στην Βερόνα έως το τέλος της σεζόν, όμως ο Ολυμπιακός δεν πτοείται, παραμένει γερά στην διεκδίκηση του Νέτο και παλεύει για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή.

Η Ζενίτ είχε ξοδέψει 6 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σιένα πριν από περίπου ένα χρόνο και σίγουρα θα θέλει ένα σημαντικό ποσό να επιστραφεί στα ταμεία της. Από την στιγμή που ο Πορτογάλος είναι ο διακαής πόθος του Περέιρα, όχι μόνο για φέτος αλλά με φόντο και την επόμενη σεζόν, τότε ο Ολυμπιακός επιχειρεί να τον αγοράσει και όχι να τον δανειστεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Οι Πειραιώτες λοιπόν βρίσκονται στο κατόπι των Χάρα και Νέτο, καθώς αυτούς έχει προκρίνει ο Περέιρα ως βασικούς του στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ, με την διοίκηση του Ολυμπιακού να προσπαθεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και με θετικό τρόπο αυτές τις δύο περιπτώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ