ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για βασικός ο Τζούρτζεβιτς με Απόλλωνα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι εμφανίσεις του Τζούρτζεβιτς με την Κέρκυρα και τον Κισσαμικό θα του δώσουν – κατά πάσα πιθανότητα – το "διαβατήριο" για την ενδεκάδα του αγώνα με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο.

Είναι γεγονός ότι ο Τζούρτζεβιτς δεν είχε γεμίσει το... μάτι του Λεμονή από την πρώτη μέρα που κάθισε στον κόκκινο πάγκο. Ο Σέρβος ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση, όσες φορές είχε χρησιμοποιηθεί δεν έβρισκε δίχτυα σε περιπτώσεις που έμοιαζαν να είναι «παιχνιδάκι» για έναν επιθετικό και φτάσαμε τελικά στα... χασομέρια του Νοεμβρίου για να πάρει μπρος και να βάλει δύσκολα στον προπονητή του.

Γκολ με την Κέρκυρα, γκολ και δύο δοκάρια με τον Κισσαμικό σε διάστημα τριών ημερών. Πλέον, ο Τζούρτζεβιτς έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του. Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες για να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό, τον Ούρος που είχαν ξεχωρίσει ο Κοβάσεβιτς και ο Χάσι στην Παρτιζάν.

Για αυτό το λόγο, ο Λεμονής σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει τον Σέρβο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και να τον βάλει αντί του Ανσαριφάρντ, που μέχρι πρότινος δεν έβγαινε από την ενδεκάδα. Ο Ιρανός ήταν ο βασικός φορ, καθώς δινόταν μία αίσθηση ότι ο 57χρονος τεχνικός δεν έχει εμπιστοσύνη στον Ούρος σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Εμενίκε και Μπεν.

Με την Κέρκυρα και τον Κισσαμικό όμως ο Σέρβος άφησε τη σφραγίδα του και επειδή δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι, εκτός απροόπτου ο Λεμονής θα τον εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θα ετοιμαστεί και για την Τρίτη (5/12, 21.45) κόντρα στην Γιουβέντους.

Όλα αυτά λίγο – πολύ θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12), μιας και την Πέμπτη (30/11) όσοι έπαιξαν στα Χανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όπως φυσικά αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και γύρω από τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κέρκυρα όχι μόνο για την καθοριστική του συμβολή στην ανατροπή, αλλά και για την αντίδραση στο γκολ του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ