ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για τον Πρτσιτς από Ρεν ο Ολυμπιακός

Bosnia's Sanjin Prcic, right, and Marios Nikolaou of Cyprus challenge for the ball during the Euro 2016 qualifying soccer match between Bosnia and Cyprus at Stadium Bilino Polje in Zenica, Bosnia, on Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Sanjin Prcic, right, and Marios Nikolaou of Cyprus challenge for the ball during the Euro 2016 qualifying soccer match between Bosnia and Cyprus at Stadium Bilino Polje in Zenica, Bosnia, on Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Amel Emric) EUROKINISSI

Την ώρα που στην Ισπανία γράφουν πως ο 25χρονος Βόσνιος, Σανίν Πρτσιτς, κλείνει στην Βαλένθια, πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός επιχειρεί την ανατροπή στην υπόθεση για να κάνει δικό του τον διεθνή μέσο.

Ένας από τους παίκτες που είχαν τσεκάρει αρκετά το τελευταίο διάστημα τόσο ο Φρανσουά Μοντέστο όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ από πλευράς Ολυμπιακού ήταν ο 25χρονος μέσος (σ.σ. 20/11/1993) της Ρεν, Σανίν Πρτσιτς ο οποίος μένει ελεύθερος από το σύλλογο της Γαλλίας στις 30 Ιουνίου.

Ο Πρτσιτς ο οποίος έχει κάνει καριέρα σε Τορίνο, Περούτζια, Σοσό και Ρεν αγωνίζεται ως "οκτάρι" και είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, ενώ έχει και γαλλικό διαβατήριο.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα από την Ισπανία τον ήθελαν κοντά στην Βαλένθια αλλά οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει την ολική ανατροπή στην υπόθεση και να κλείσει τον μέσο της Ρεν και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πηγές από τη Γαλλία, μάλιστα, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα ή το αργότερο το επόμενο 24ωρο ο Πρτσιτς ο οποίος φέτος έπαιξε σε 19 αγώνες στη Ligue 1, να βρίσκεται στη χώρα μας στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός να "κλέψει" τον παίκτη από τη Βαλένθια!

Σε κάθε περίπτωση ο διεθνής μέσος είναι πολύ ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα για τη μεσαία γραμμή του νέου Ολυμπιακού, από την οποία έχει ήδη αποχωρήσει ο Ζιλε, ενώ επίκειται η αποχώρηση των Οφόε - Μαρτίνς - Ζντιέλαρ (Παρτίζαν) και ουδείς είναι βέβαιος για το μέλλον όχι μόνο του Ταχτσίδη, αλλά και του Ρομαό...

Δείτε γκολ του Πρτσιτς από την αναμέτρηση Περούτζα - Τερνάνα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ