ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάει για Ντα Κόστα - Ρέτσο, "κουρασμένη" και η Μπεσίκτας!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Βούζας έχει κάνει την ανάλυση της τουρκικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές του και διαπίστωσε ότι και οι ποδοσφαιριστές του Γκιουνές έχουν αρχίσει να ξεμένουν από... βενζίνη. Ο Ντα Κόστα φαίνεται ότι κερδίζει στο νήμα τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/3) η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί τουρκικού εδάφους για την αποψινή ρεβάνς (16/3, 20.00) με την Μπεσίκτας. Στην τελευταία προπόνηση ο Βασίλης Βούζας δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Δεν έκανε δηλαδή κάποια δοκιμή που θα “φωτογράφιζε” την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.

Ακόμα και έτσι όμως, έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Όπως για παράδειγμα ότι ο Σεμπά παρά την προσπάθεια που έκανε για να μπει στο αεροπλάνο για Κωνσταντινούπολη, μοιάζει με θαύμα αν δει το όνομά του στην ενδεκάδα. Όλα δείχνουν ότι προορίζεται για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Βούζας τον πήρε στην αποστολή, έχοντάς τον στο μυαλό του και ως μπακ – απ του Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης, από τη στιγμή που ο Καρντόσο έμεινε στην Αθήνα.

Το δεύτερο συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι ο Βούζας φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Μανουέλ Ντα Κόστα αντί του Μποτία. Να πάει δηλαδή με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντα Κόστα – Ρέτσο, ποντάροντας περισσότερο στην καλή χημεία που είχαν οι δυο τους κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και στην ταχύτητά τους απέναντι στη γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή των Τούρκων.

Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται λίγο – πολύ κλειδωμένες. Με λίγα λόγια αναμένεται να δούμε μία ενδεκάδα με Λεάλι στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό και Καμπιάσο στα χαφ, τον Φορτούνη στον γνωστό ρόλο του πίσω από τον Ανσαριφάρντ και στα “φτερά” της επίθεσης τους Ελιουνούσι και Μανθάτη.

ΑΝΑΨΕ ΤΟ... ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Τόσο καιρό γίνεται ολόκληρος ντόρος για το γεγονός ότι τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού είναι ιδιαιτέρως βαριά. Στο τελευταίο “σκανάρισμα” που έκανε ο Βούζας για να δώσει την Μπεσίκτας στο... πιάτο στους ποδοσφαιριστές του, διαπίστωσε ότι και οι Τούρκοι δεν πάνε πίσω σε ό,τι έχει να κάνει με την κόπωση.

“Τους είδα κουρασμένους”, έχει διαμηνύσει ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του και μένει να φανεί πώς θα εκμεταλλευτούν αυτόν τον παράγοντα οι “ερυθρόλευκοι”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ