ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θέλουν να προκαλέσουν διακοπή"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θέλουν να προκαλέσουν διακοπή"
INTIME SPORTS

H ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει ότι άτομα εκτός της "ερυθρόλευκης" οικογένειας ενεργούν για να προκαλέσουν διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βάσιμες πληροφορίες για πρόθεση ατόμων εκτός της "ερυθρόλευκης" οικογένειας να προβούν σε ενέργειες που θα προκαλέσουν διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει συλλέξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι προσφέρθηκαν χρηματικά ποσά από τρίτους σε μια ομάδα ανθρώπων προκειμένου να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής στο ντέρμπι της Κυριακής (13/3, 19:30), τονίζοντας πως απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές για συνεργασία με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να περιφρουρήσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποστείλει επιστολή σχετικά με το γεγονός στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (υπόψιν του κ. Σταύρου Κοντονή), στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου (υπόψιν του αντιεισαγγελέα κ. Βασιλείου Πλιώτα, που εποπτεύει και συντονίζει το έργο των αρμοδίων για τον αθλητισμό εισαγγελέων) και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ (υπόψιν του αρχηγού, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13.3.2016, μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, γνωστοποιεί στους φιλάθλους μας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος της ομάδας μας, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του αγώνα.

Προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για να το επιτύχουμε, καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα μας, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει με τις πιο πάνω ενέργειες. Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση.

Όλοι μαζί σα γροθιά και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, την Κυριακή το απόγευμα, πρέπει να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ