ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Παράνομη, πρωτοφανής ποινή"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Παράνομη, πρωτοφανής ποινή"
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση για την τιμωρία της από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτήρισε την ποινή αποκλεισμού της έδρας "αυστηρή, πρωτοφανής και αβάσιμη", ενώ ξεκαθάρισε πως θα ασκήσει έφεση.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας αποφάσισε να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (29/11), για όσα συνέβησαν από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο ματς με την Βέροια. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση των "ερυθρόλευκων" που τοποθετήθηκαν επισήμως.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως η απόφαση που πάρθηκε είναι παράνομη και νομικά εσφαλμένη. Κατέστησε σαφές πως θα ασκηθεί έφεση, ενώ συμπλήρωσε: "Παρά την ελπίδα του μετώπου των αποτυχημένων του ποδοσφαίρου, που ευελπιστούν ότι με παράνομες, αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις θα ανακόψουν την πορεία του συλλόγου εντός και εκτός συνόρων οι προσπάθειες τους θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό".

Η ανακοίνωση: "Σε σχέση με την προφανώς εσφαλμένη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού οργάνου της Superleague, η οποία επιβάλλει τιμωρία της έδρας μας για μια αγωνιστική, θα ασκηθεί έφεση. Είναι πρωτοφανής μια τόσο αυστηρή ποινή, απλά και μόνο για τη ρίψη ενός πυρσού και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κανενός, ενώ σε πολύ χειρότερα περιστατικά σε άλλα γήπεδα, τις αμέσως προηγούμενες εβδομάδες, δεν ίσχυσε αντίστοιχη τιμωρία.

Σχετικά με τη νομικά εσφαλμένη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ελήφθη με αριθμητική ισοψηφία (3-3, με την ψήφο του Προέδρου της ΕΕΑ να υπερισχύει), θα προσβληθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, με τη βεβαιότητα ότι θα ανατραπεί. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι καμία παράνομη, αβάσιμη και αυθαίρετη απόφαση δεν μπορεί να σταματήσει το όραμα μας και να ανακόψει την πορεία των θριάμβων μας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Παρά την ελπίδα του μετώπου των αποτυχημένων του ποδοσφαίρου, που ευελπιστούν ότι με παράνομες, αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις θα ανακόψουν την πορεία του συλλόγου εντός και εκτός συνόρων οι προσπάθειες τους θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαρύ πρόστιμο της ΕΕΑ σε Μαρινάκη και ΠΑΕ

Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός με Αστέρα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ