ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Όργιο Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Όργιο Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ"

Για "υπόκοσμο που αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο" κάνει λόγο η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τη διαιτησία του Στυλιαρά στην αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόφαση του διαιτητή Στυλιαρά να μην καταλογίσει πέναλτι στην ανατροπή του Μπετρά από τον Τσιντώντα στο 11ο λεπτό και με το σκορ στο 0-0 ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες μεταξύ άλλων τονίζουν πως οι προκλήσεις συνεχίζονται και οι καταγγελίες τους γίνονται από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και ως φαβορί για το πρωτάθλημα και όχι για να φτιάξουν άλλοθι.

Οι "ερυθρόλευκοι" καλούν σε απαντήσεις τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την ΕΠΟ, ενώ κάνουν λόγο για "υπόκοσμο που αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο".

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Το όργιο του Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ και ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι, κατά της ΑΕΚ, δείχνουν για μια ακόμα Κυριακή, τις πρακτικές της "εξυγίανσης", που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος.Καταγγείλαμε τον συνένοχο (πλέον) του συστήματος, Περέιρα, τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, τον Δέδε. Δεν αλλάζει τίποτα.

Τα καταγγέλλουμε από την πρώτη θέση και σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν καταγγέλλουμε για να φτιάξουμε άλλοθι, όπως άλλοι παλαιότερα.Οι προκλήσεις συνεχίζονται.

Που χάθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που δίνει συνεντεύξεις περί ανέμων και υδάτων, την ώρα που ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο; Ο προκάτοχος του όριζε μέχρι και βοηθούς σε τελικούς. Ο ίδιος δεν έχει άποψη;

Δηλαδή τι θέλουν; Να πάμε στη FIFA, να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, να εξοργιστεί μέχρι και ο τελευταίος ήρεμος φίλαθλος;Αναμένουμε τις απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΠΟ".

Δείτε την επίμαχη φάση στο ξεκίνημα του βίντεο:

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ