ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες"

Ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις και την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και καλούν την κυβέρνηση να εξαντλήσει την αυστηρότητα της, κάνοντας λόγο για βδέλλες που πίνουν διαχρονικά το αίμα του ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις απειλές που έφεραν την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ, την FIFA έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα και τον νέο υφυπουργό αθλητισμού να προειδοποιεί με διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στην ανακοίνωση τους οι Πειραιώτες καταδικάζουν την επίθεση εναντίον του κ. Τσαχειλίδη, αναφέρουν τις περιπτώσεις απόπειρας κατά της ζωής των κκ. Ζωγράφου και Λίβα, καλώντας την κυβέρνηση να εξαντλήσει τα περιθώρια αυστηρότητας και καταλήγουν πως ο Ολυμπιακός "είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.

Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.

Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ