ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του ιδιοκτήτη του "Φωτός", Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για ένας από τους κορυφαίους ιδιοκτήτες έντυπου Τύπου της χώρας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του "Φωτός", Θεόδωρου Νικολαΐδη, τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά συμμετέχει στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚ0ΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του Φωτός, Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

BINTEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

Καρέ - καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media. Η πομπή με τις μοτοσυκλέτες. Πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού. Η «απόδραση» της ΕΛΑΣ και ο ρόλος του επικεφαλής των κουκουλοφόρων.

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Πορνεία στην Ευρώπη: Πού είναι παράνομη και τι ποινές ισχύουν το 2017

Ποινολόγιο πορνείας: Σε ποια χώρα της Ευρώπης το πρόστιμο για πορνεία είναι 8 ευρώ και σε ποια φυλάκιση έως 3 χρόνια

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24