ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν σχολιάζουμε κωμικές τοποθετήσεις"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν σχολιάζουμε κωμικές τοποθετήσεις"

Διαβάστε ποια είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, τι προτείνει και γιατί κατηγορεί τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησαν αναπάντητες τις δηλώσεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ-3.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε ξανά αιχμές για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την απάντηση των "ερυθρολεύκων" να έρχεται αργά το βράδυ της Δευτέρας (20/7).

Ο Ιβάν Σαββίδης επί της ουσίας υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ευθύνονται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου σήμερα, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι "αν ο Μελισσανίδης θελήσει να γίνει δεύτερος Μαρινάκης, αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου", αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Επί της ουσίας οι "ερυθρόλευκοι" με την τοποθέτηση τους προέτρεψαν τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει χρήματα και να κάνει ανταγωνιστικό τον "Δικέφαλο", κατηγορώντας τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι με τις δηλώσεις αυτές προετοιμάζει το άλλοθι άλλης μια αποτυχημένης χρονιάς.

"Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις κωμικές τοποθετήσεις του κ. Σαββίδη. Του προτείνουμε να επενδύσει για να δυναμώσει την ομάδα του, αντί να φτιάχνει άλλοθι για την αποτυχία του πριν καν μπούμε στον Αύγουστο...", ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως απάντηση στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ