ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη"

Καμία διάθεση δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού να ασχοληθούν με τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, μετά την διακοπή του πρώτου ημιτελικού στην Τούμπα.

Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καθώς το ματς της Τούμπας διεκόπη στο 89ο λεπτό, με τους "ερυθρόλευκους" μπροστά στο σκορ.

Παρά τις προσπάθειες και τις διαβεβαιώσεις της Αστυνομίας, οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά από 20 λεπτά, μόνο για να ξαναφύγουν με προορισμό τα αποδυτήρια καθώς υπήρξε εκ νέου εισβολή οπαδών και ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά την οριστική διακοπή προχώρησε σε δηλώσεις ζητώντας μεταξύ άλλων... επανάληψη του αγώνα με ξένους διαιτητές, ενώ απείλησε να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο Λιμάνι δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ είναι ότι "ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη".

Για την ώρα δεν αναμένεται περαιτέρω αντίδραση των Πειραιωτών στα όσα υποστήριξε ο Ιβάν Σαββίδης, αδιαφορώντας επί της ουσίας για την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Τα "άκουσε" ο Σαββίδης

Το φτύσιμο του Μακ στον Μήτσιο

Η ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο

Το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέταξαν ποτήρι με νερό στον Μάρκο Σίλβα!

Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Καμπιάσο

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ