ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για τη νέα τιμωρία της ομάδας (10.000 ευρώ πρόστιμο), την στιγμή που δεν καλούνται άλλες ομάδες για χειρότερα παραπτώματα, όπως αναφέρουν.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός πως υπήρξε τιμωρία 10.000 ευρώ για την συμπεριφορά των φίλων της ομάδας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, την στιγμή που "δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις!", όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

"Με τον μεγεθυντικό φακό κοιτάζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πέφτουν τιμωρίες! 10.000 για το Περιστέρι για υβριστικά συνθήματα, όταν ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις! Η επιλεκτική «ευαισθησία» πολιτείας, Αστυνομίας με τους φιλάθλους μας συνεχίζεται", τόνιζαν στο Λιμάνι για τη νέα τιμωρία των Πειραιωτών.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα γίνονται εις βάρος τους, θεωρώντας πως υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία και πως είναι στοχοποιημένοι, την στιγμή που ακόμα δεν έχει γίνει κλήση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στους "Ζωσιμάδες".

10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΣ

Με πρόστιμα 10.000 και 1.500 ευρώ τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα για τους αγώνες με Ατρόμητο (στο Περιστέρι) και Παναθηναϊκό (στους Ζωσιμάδες) αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/02/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/301431 από 12/02/2018 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ