ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Κελεσίδης: "Όταν με αποδοκίμαζαν με τον ΠΑΟΚ"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο RedPlanet.gr για το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο περιβόητο ματς με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο "τελείωσε" την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι αναμνήσεις ενός από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα (αν όχι ο μεγαλύτερος) σε ντέρμπι Ολυμπιακού και Π.Α.Ο.Κ. είναι, αναμενόμενα, πάρα πολλές.

Ο λόγος φυσικά, για τον «κέρβερο» Παναγιώτη Κελεσίδη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο RedPlanet.gr, και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό, με αφορμή αυριανό πολύ κρίσιμο αγώνα των Πρωταθλητών με τον Δικέφαλο του Βορρά. Όπως θα διαβάσετε, έχει να θυμηθεί σε αυτά τα παιχνίδια από την εποχή του μεγάλες εμφανίσεις, μεγάλες αποκρούσεις, μεγάλες νίκες, θρυλικά γκολ, ένα σωρό ευχάριστες στιγμές, αλλά και μία δυσάρεστη που τον «σημάδεψε» για όλη του τη ζωή. Παράλληλα μας αποκάλυψε την δική του εκτίμηση σχετικά με τον αγώνα καθώς και το τι χρειάζεται για να επικρατήσει ο Ολυμπιακός.

Οι παλιότεροι φίλαθλοι γνωρίζουν πως σε έναν τέτοιο αγώνα Ολυμπιακού – Π.Α.Ο.Κ. το 1979 – 80 έχει καταγραφεί και η πιο δυσάρεστη στιγμή της καριέρας σας με την φανέλα των Πρωταθλητών. Είναι, τελικά, αλήθεια αυτό;

"Δυστυχώς, είναι. Ακριβώς όπως το λέτε, η πιο δυσάρεστη στιγμή της καριέρας μου, αφού σήμανε και το τέλος μου από τον Ολυμπιακό. Την συγκεκριμένη περίοδο ήμουν περίπου 6 μήνες τραυματίας, είχα κάνει εγχείρηση και δεν είχα αναρρώσει εντελώς. Ήταν η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ολυμπιακός στον πάγκο είχε υπηρεσιακούς τεχνικούς, αφού είχε αποχωρήσει ο Βεσελίνοβιτς. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, ξαφνικά να αγωνιστώ εγώ σε εκείνο το παιχνίδι, παρόλο που δεν μπορούσα, με την δέσμευση όμως, πως θα με «κάλυπταν» σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στον αγώνα χάσαμε με 1-2 και αποκλειστήκαμε. Ο Ορφανός άνοιξε το σκορ, ο Γαλάκος ισοφάρισε και ο Βασιλάκος έδωσε την νίκη στον Π.Α.Ο.Κ. Ήταν ότι χειρότερο σε όλη μου την καριέρα. Σε κάθε έξοδο που γονάτιζα, πονούσα πάρα πολύ. Για αυτό το λόγο μου έβαλαν τα δύο γκολ. Με «πρόδωσε» το πόδι μου. Ο κόσμος από την εξέδρα με αποδοκίμαζε έντονα και, εδώ που τα λέμε δικαίως το έκανε, αφού δεν ήξερε πως προέκυψε και ξαφνικά βρέθηκα εγώ βασικός σε εκείνον τον αγώνα, μην έχοντας κάνει ούτε καν προπόνηση για 6 μήνες. Τελικώς, παρά τα 8 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, δεν βρέθηκε κανένας να με «καλύψει» για αυτήν την εμφάνιση, που ήταν σίγουρα η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, και έτσι τέλειωσε η καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Ακόμα το θυμάμαι και δεν μπορώ να το ξεχάσω…".

ΣΣ: Προπονητές για δυο μέρες όταν απολύθηκε ο Βεσελίνοβιτς και πριν αναλάβει ο Γκόρσκι, για δυο ημέρες και στοι περιβόητο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 ήταν για δυο ημέρες οι Μπέμπης-Ζαντέρογλου-Γιούτσος

Αναλυτικά για ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε ΕΔΩ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ