ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oυρές στον Πειραιά για τα διαρκείας

Oυρές στον Πειραιά για τα διαρκείας

Παρά την κρίση, οι οπαδοί του Ολυμπιακού στήθηκαν σε ουρές για να αποκτήσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το σύλλογο.

Μπορεί η σύνηθης εικόνα των τελευταίων ημερών να είναι οι ουρές έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών, στον Πειραιά όμως αψηφούν την κρίση και κάνουν ουρές στο Καραϊσκάκης για να αποκτήσουν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού.

Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος στον Ολυμπιακό δεν περίμενε την ανταπόκριση που θα είχε στον κόσμο το κάλεσμα της διοίκησης, για την αγορά των νέων εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν ελκυστικές τιμές, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα κάνουν ουρές για να πάρουν 50 ευρώ, στον Πειραιά όμως κάνουν ουρές για να δώσουν 100, 150 και 200 ευρώ για να αγοράσουν τα νέα μειωμένα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Oυρές στον Πειραιά για τα διαρκείας

Πάνω από 500 φίλαθλοι του Ολυπιακού, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας πήγαν σήμερα στο Καραισκάκης και πλήρωσαν το αντίτιμο των εισιτηρίων, αλλά και 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που αποτελεί προυπόθεση για να δουν τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ