ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουρές για ένα διαρκείας στον Ολυμπιακό!

Ουρές για ένα διαρκείας στον Ολυμπιακό!

Ουρές σχηματίστηκαν στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το πρωί της Παρασκευής (25/8). Η ευρωπαϊκή πρόκληση και η κατάρριψη του φράγματος των 20.000!

Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβώνας θα επισκεφθούν το "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο των αναμετρήσεών τους με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League κι αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όσον αφορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αν εξαιρεθούν τα εισιτήρια που θα μείνουν εκτός λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού (UEFA, χορηγοί, εισιτήρια σε φιλοξενούμενους), υπολογίζεται ότι κάθε φορά θα βγαίνουν στα ταμεία του γηπέδου του Φαλήρου μόλις 1.000 με 2.000 εισιτήρια.

Έτσι, από το πρωί της Παρασκευής σχηματίστηκαν ουρές στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα περισσότερα από 17.000 εισιτήρια διαρκείας, ενώ δεν αποκλείεται με αυτόν τον ρυθμό να καταρριφθεί και το "φράγμα των 20.000!

Ουρές για ένα διαρκείας στον Ολυμπιακό!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ