ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουδέν περαιτέρω σχόλιο από τον Ολυμπιακό για το "ΦΩΣ"

Ουδέν περαιτέρω σχόλιο από τον Ολυμπιακό για το "ΦΩΣ"
Ολυμπιακός, σημαία, eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να εξηγήσει τους λόγους που εξέδωσε την ανακοίνωση για την εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και η απάντηση παρέπεμψε στην επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

To Sport24.gr ζήτησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, Κώστα Καραπαπά, να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εξέδωσε την ανακοίνωση για την εφημερίδα "Φως των Σπορ", όμως η απάντηση ήταν λιτή και παρέπεμψε στην επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Επισημαίνεται ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζεται ότι από την εφημερίδα γίνεται κριτική "μόνο με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας", και υπογραμμίζεται ότι η εφημερίδα " μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας".

Η απάντηση της εφημερίδας δόθηκε αργότερα και ήταν η εξής: " Η εφημερίδα ΦΩΣ, συνυφασμένη στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου με την ιδέα του Ολυμπιακού, δεν απαντά, συνειδητά 62 χρόνια τώρα, σε ανακοινώσεις που αφορούν στη δημοσιογραφική της δεοντολογία και στην ιδεολογική της κατεύθυνση. Επιπλέον απορρίπτει τις φημολογούμενες σχέσεις με τον ΟΠΑΠ θέτοντας στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου τα στοιχεία που αποδεικνύουν απουσία διαφημιστικών καταχωρίσεων στο φύλλο, επί σειρά μηνών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωση - επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο "ΦΩΣ των Σπορ"
Η απάντηση της εφημερίδας "ΦΩΣ" στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ