ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι" της Παλέρμο για Γκονσάλες

"Όχι" της Παλέρμο για Γκονσάλες

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Παλέρμο απάντησε αρνητικά στην τελευταία -βελτιωμένη- πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τζανκάρλο Γκονσάλες.

Ο Τζανκάρλο Γκονσάλες είναι φευγάτος από την Παλέρμο, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, οι Σικελοί απάντησαν με ένα ξερό "όχι" στην βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν πρόσφατα οι "ερυθρόλευκοι", τη στιγμή που αρκετές ομάδες χτυπούν την πόρτα του Ντανιέλε Φατζιάνο, αθλητικού διευθυντή της Παλέρμο, θέλοντας να πάρουν πληροφορίες για τον Κοσταρικανό διεθνή στόπερ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μπολόνια προσπαθεί να πουλήσει τον Αμοντού Ντιαβαρά και με τα χρήματα που θα λάβει να κινηθεί για την απόκτηση του Τζανκάρλο Γκονσάλες.

Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει με νέα πρόταση για την απόκτηση του παίκτη ή θα στραφεί οριστικά σε άλλες λύσεις (Μαουρίτσιο της Λάτσιο, Εβέρτον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχουν προταθεί) για την ενίσχυση της άμυνας του στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιμένουν για Μαουρίσιο οι Ιταλοί
Σε αυτούς θα στηριχθεί ο Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ