ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι" για Γκονσάλες και Λαζάρ στον Ολυμπιακό

"Όχι" για Γκονσάλες και Λαζάρ στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο οι "ερυθρόλευκοι" πρόσφεραν 8 εκατ. ευρώ για να πάρουν "πακέτο" τους δύο άσους της Παλέρμο, Τζανκάρλο Γκονσάλες και Ασράφ Λαζάρ , αλλά απορρίφθηκε η πρόταση. Τι γίνεται με Μανιάτη, ευκαιρία σε Φιγκέιρας.

Από την Τετάρτη (10/8) θα πιάσει δουλειά ο Μπέντο στον Ολυμπιακό, αφού θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις οι δύο πλευρές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, ο Μπέντο άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κοσταρικανού αμυντικού Τζανκάρλο Γκονζάλες και του Μαροκινού αριστερού μπακ Ασράφ Λαζάρ από την Παλέρμο.

Η “Gazzetta dello Sport”έγραψε στο φύλλο της Τρίτης (9/8) ότι οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν και τους δύοαπό τους Σικελιάνους, αλλά η ιταλική ομάδα απέρριψε την προσφορά.

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και έναν αριστεροπόδαρο μπακ από τη στιγμή που έφυγε ο Μαζουακού. Ναι μεν υπάρχουν οι Ντε λα Μπέγια και Τσιμίκας, αλλά φαίνεται πώς στο λιμάνι σκέφτονται να αποκτήσουν άλλον έναν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τι "παίζει" με Μανιάτη και Φιγκέιρας

Από εκεί που ο Ντιόγο Φιγκέιρας έμοιαζε έτοιμος να φύγει δανεικός, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με την εικόνα του, η παρουσία του Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού ίσως να αλλάξει τα δεδομένα. Φαίνεται ότι θα του δοθεί άλλη μία ευκαιρία του Πορτογάλου δεξιού μπακ.

Από την άλλη, η απόκτηση του Αντρέ Μαρτίνς φέρνει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Μανιάτη. Ούτως ή άλλως η παραμονή του αρχηγού στο λιμάνι μόνο σίγουρη δεν ήταν. Τώρα με την παρουσία του Πορτογάλου πρώην χαφ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μανιάτης πάει ακόμα πιο πίσω στις επιλογές του τεχνικού τιμ. Οπότε, δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις και με τον Μανιάτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ