ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν "παίζει" του Νόιτινκ, δεν πήγε στην προπόνηση ο Οφόε

RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι ο Μπραμ Νόιτινκ είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο παίκτης. Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Λέγκια ο Οφόε.

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπραμ Νόιτινκ, όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το απόγευμα της Κυριακής (2/7) και με αφορμή δημοσιεύματα στο εξωτερικό που ήθελαν τον Ολλανδό στόπερ να απαντά αρνητικά στην προοπτική να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο πάντως (1/7) ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπικ, αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, επιβεβαίωνε τις επαφές με τον Μπέσνικ Χάσι για τον παίκτη και παράλληλα δεν έδινε πολλές πιθανότητες να προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Την Κυριακή το "foxsports" υποστήριζε ότι ο Μπραμ Νόιτινκ δεν προτίθεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά επιθυμεί να αγωνιστεί σε μια περισσότερο ανταγωνιστική λίγκα ή ακόμη και να επιστρέψει σε σύλλογο της Eredivisie.

Στο Λιμάνι πάντως ξεκαθάριζαν ότι ο παίκτης δεν τους απασχολεί και επομένως δεν γίνεται να τους πει "όχι". Σημειώνοντας ότι αλλού κοιτάζουν για στόπερ και όχι τον Ολλανδό της Άντερλεχτ.

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΦΟΕ

Η διορία που είχε δώσει η διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας στον Οτζίτζα-Οφόε έληγε σήμερα (2/7) το πρωί, όταν και ο Βέλγος χαφ ήταν υποχρεωμένος να εμφανιστεί στην προπόνηση της πολωνικής ομάδας. Κάτι που δεν έγινε και πυροδότησε νέα σενάρια που αφορούν το μέλλον του παίκτη, τη συνεργασία του με την Λέγκια και τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος μέσος πάντως υποστήριξε ότι απλά έχασε την πτήση και θα πάρει την επόμενη με σκοπό το απόγευμα να ενσωματωθεί στην αποστολή της πολωνικής ομάδας. Είναι πλέον προφανές ότι βρισκόμαστε προ σημαντικών εξελίξεων που αφορούν την υπόθεση, που το επόμενο 48ωρο αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φουστέρ: "Ίσως μια μέρα γυρίσω στον Ολυμπιακό"
Το πανό των φίλων της Ρίβερ για τον Τσόρι Ντομίνγκες
"Μάχη" με Σαχτάρ για Εμενίκε, δύο οι εναλλακτικές
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ