ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όχι" από Μοντανιέ και Γκαρντ, φήμες για Λεμονή

"Όχι" από Μοντανιέ και Γκαρντ, φήμες για Λεμονή

Οι Γάλλοι, Φιλίπ Μοντανιέ και Ρεμί Γκαρντ, έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις του Ολυμπιακού, που στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για την άκρη του "ερυθρόλευκου" πάγκου, με τον Τάκη Λεμονή να ακούγεται εντόνως ως υπηρεσιακή λύση. Διαψεύδει πάντως ο Ολυμπιακός.

Αρνητικοί να αναλάβουν τώρα τον Ολυμπιακό παρουσιάζονται οι Ρεμί Γκαρντ και Φιλίπ Μοντανιέ. Οι δυο Γάλλοι προπονητές, στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στον πάγκο των Πειραιωτών και ως εκ τούτου οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, με τον Τάκη Λεμονή να ακούγεται εντόνως ως υπηρεσιακή λύση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε προκρίνει ως πρώτη λύση τον Γκαρντ, φαινόταν να προχωράει η περίπτωσή του, με τον Μοντανιέ που βρισκόταν προηγουμένως στον πάγκο της Νότιγχαμ, να ήταν η δεύτερη επιλογή. Εντέλει, ούτε ο πρώτος ούτε ο δεύτερος θέλουν αυτή την στιγμή να πάρουν το ρίσκο, επομένως οι περιπτώσεις τους... μεταφέρονται για το καλοκαίρι, αν δεν προκύψει κάτι διαφορετικό.

Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του 57χρονου προπονητή ακούγεται έντονα, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα να έρθει ως υπηρεσιακή λύση ο Λεμονής.

Θυμίζουμε πως είχε καθίσει ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2000-2002 μετά την απόλυση του Γιάννη Ματζουράκη και από το 2006 ως το 2008 αντί του Τροντ Σόλιντ. Στην πρώτη του θητεία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και άλλα δύο στη δεύτερη. Με τον ίδιο στον πάγκο, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τις πρώτες του εκτός έδρας νίκες στο Champions League με Βέρντερ και Λάτσιο το 2007, ενώ ποιος ξεχνάει το 1-4 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό σαν σήμερα (21/3) το 2001.

Πριν τέσσερα χρόνια κάθισε στον πάγκο του Λεβαδειακού και ήταν η τελευταία ελληνική ομάδα που κοουτσάρισε, ενώ είναι χωρίς ομάδα από τις 1/2/2016 όταν έφυγε από την Σαουδική Αραβία. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Η θέση του Ολυμπιακού

Από τον Ολυμπιακός λένε ότι έγιναν συζητήσεις με έναν Γάλλο προπονητή και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) έχει περιθώριο να απαντήσει αν προτίθεται να αναλάβει άμεσα. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, τότε η διοίκηση θα εξετάσει άλλη λύση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ