ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε μισή ενδεκάδα δεν κρατάει για δεύτερο σερί ματς ο Μπέντο!

Ούτε μισή ενδεκάδα δεν κρατάει για δεύτερο σερί ματς ο Μπέντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα πολλά διαδοχικά παιχνίδια του Ολυμπιακού ανά τρεις και τέσσερις μέρες έχουν υποχρεώσει τον Πάουλο Μπέντο να αλλάζει από πέντε έως... δέκα πρόσωπα στην ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα μέσα στον Φεβρουάριο!

Ο Μάρκο Σίλβα είχε κατηγορηθεί πέρσι επειδή είχε βγάλει τα 3/4 της σεζόν με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Τον Ιντέγε για παράδειγμα τον είχε ξεζουμίσει. Φέτος με τον Μπέντο το πράγμα έχει φτάσει στο άλλο άκρο.

Από αρχές Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός παίζει ανά τρεις και τέσσερις μέρες, έχοντας ένα σωρό υποχρεώσεις σε Σούπερ Λίγκα, Κύπελλο καιEuropa League.Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν ειδικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν επτά παιχνίδια, έχει προχωρήσει σε “χοντρό” ροτέισον από αγώνα σε αγώνα.

Για να καταλάβετε, ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει από πέντε εώς δέκα αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αλλάζει ουσιαστικά τη μισή ομάδα και... βάλε ανά τριήμερο, έτσι ώστε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του όσο το δυνατόν πιο φρέσουν με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχουν εντός και εκτός συνόρων.

Από τη μία έχει μία λογική η συγκεκριμένη κίνηση του Μπέντο, αλλά από την άλλη θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι από εκεί που πάει να “δέσει” μία ενδεκάδα, αλλάζει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι ακόμα και τα... 10/11!

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα ματς από τις 29 Ιανουαρίου και μετά. Από το ματς δηλαδή στην Βέροια εώς την κυριακάτικη (19/2) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

29 Ιανουαρίου

Βέροια – Ολυμπιακός 1-2: Καπίνο, Ρέτσος, Βιάνα, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος, Σεμπά, Φορτούνης, Μάριν, Ιντέγε.

2 Φεβρουαρίου (9 νέα πρόσωπα)

Ολυμπιακός – Άρης 2-0: Λεάλι, Παρέδες, Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ.

* Σε σχέση με το ματς στην Βέροια ο Μπέντο κράτησε στην ενδεκάδα μόνο τους Ρέτσο και Νικολάου.

5 Φεβρουαρίου (10 νέα πρόσωπα)

Ολυμπιακός – Ηρακλής 3-0: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε.

* Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη κράτησε μόνο τον Μάρτινς.

8 Φεβρουαρίου (8 νέα πρόσωπα)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς, Μανθάτης, Ανδρουτσος, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ.

* Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ηρακλή κράτησε μόνο τους Φιγκέιρας, Βιάνα και Μάρτινς.

11 Φεβρουαρίου (9 νέα πρόσωπα)

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 2-0: Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά, Ιντέγε.

* Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο κράτησε μόνο τους Βιάνα και Ανδρούτσο.

16 Φεβρουαρίου (6 νέα πρόσωπα)

Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ 0-0: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς, Σεμπά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Καρντόσο.

* Σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ κράτησε τους Μποτία, Βιάνα, Ανδρούτσο, Σεμπά και Φορτούνη.

19 Φεβρουαρίου (5 νέα πρόσωπα)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

* Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Οσμάνλισπορ κράτησε τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Μάρτινς, Σεμπά και Φορτούνη.

ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Λαμβάνοντας υπόψη την ενδεκάδα που κατέβασε ο Μπέντο στο ΟΑΚΑ, στην Άγκυρα αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο αλλαγές. Στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Σισοκό αντί του Ντε Λα Μπέγια και του Ρέτσου αντί του Ρομαό.

Αν ο Ντα Κόστα δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του, τότε ο Ρέτσος θα πάρει τη θέση του Μαροκινού στο κέντρο της άμυνας και ο Ρομαό θα διατηρηθεί στη θέση του στη μεσαία γραμμή. Όπως και να 'χει δηλαδή το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο αλλαγές.

Υπάρχει επίσης και η προοπτική του Ανδρούτσου για να παίξει αντί του Ελιουνούσι που ήταν απογοητευτικός με την ΑΕΚ. Οπότε, πάμε στις τρεις αλλαγές. Στην Άγκυρα δηλαδή θα κάνει το μικρότερο ροτέισον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ