ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε... κιχ στο Ρέντη!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι και όχι το πρωί της Κυριακής (17/9) στο Ρέντη. Αναλαμβάνουν δράση και οι αρχηγοί λόγω των αγώνων με ΑΕΚ και Γιουβέντους.

Ένα από τα προβλήματα στον φετινό Ολυμπιακό είναι ότι έπιασαν λιμάνι ένα σωρό ξένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προφανώς ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία για τον σύλλογο που έχουν τα παιχνίδια που ακολουθούν ή και τον προβληματισμό που προκάλεσε το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπέσνικ Χάσι δύο φορές που βρέθηκε σε δύσκολη θέση η ομάδα του και κυρίως δύο φορές που τα έκανε μούσκεμα, ζήτησε ευθύνες από τους παίκτες του. Μπορεί μετά το 2-3 από την Σπόρτινγκ να είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι “φταίω κι εγώ”, αλλά μία μέρα αργότερα έκλεισε τους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα προβολής βίντεο και μέσω εικόνας άρχισε να τους τα... χώνει.

Μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη συγκεκριμένα άρχισε να λέει: "Τι είναι αυτά τα πράγματα; Συνέλθετε. Επειδή φοράτε αυτές τις φανέλες νομίζετε ότι θα κερδίζετε τον αντίπαλο χωρίς να παίζετε ποδόσφαιρο;".

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα Χάσι, αλλά σίγουρα επικρατεί ένας προβληματισμός και ο κόουτς είναι υπό πίεση. Ο Χάσι θα είναι αύριο (19/9, 20.30) στον πάγκο για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και... βλέπουμε. Στο χέρι του είναι να αλλάξει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Όσο για το κλίμα στα κόκκινα αποδυτήρια; Με μία λέξη “βαρύ”! Δεν χωνεύονται εύκολα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το γεγονός ότι βγήκε μπροστά ο Μποτία ως αρχηγός και είπε στους συμπαίκτες του "θα πρέπει να συνέλθουμε και να καταλάβουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε" και τις επόμενες μέρες θα αναλάβουν δράση και οι υπόλοιποι αρχηγοί, αποδεικνύει ότι ορισμένοι μπορεί να μην έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα αγωνίζονται και πώς η φετινή χρονιά δεν είναι μόνο το Champions League.

Μία μέρα μετά το 1-1 επικρατούσε βουβαμάρα στο Ρέντη. Ούτε ο Χάσι δεν είχε όρεξη να πει κουβέντες. Λογικά την Δευτέρα (18/9) θα δείξει βίντεο στους παίκτες με τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Αστέρα, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουν πάλι με τον Αστέρα για το Κύπελλο.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, αναμένεται εκτεταμένο rotation. Από τον "άσο" (Προτό) εώς τον φορ (Εμενίκε ή Μπεν). Μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Μίλιτς, ενώ οι Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή αναζητείται ψυχολογία στον Ολυμπιακό και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έχει εξελιχθεί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, προκειμένου να πάει με ηρεμία η ομάδα στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Γιουβέντους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ