ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε Καρντόσο, ούτε Ανσαριφάρντ, αλλά... Ντομίνγκες!

Ούτε Καρντόσο, ούτε Ανσαριφάρντ, αλλά... Ντομίνγκες!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Βούζας προσανατολίζεται κόντρα στον Ατρόμητο (12/3, 17:15) να τολμήσει κάτι που δεν το είχε κάνει ούτε ο Μίτσελ, ούτε ο Σίλβα, ούτε ο Περέιρα, ούτε ο Βίκτορ, ούτε ο Μπέντο. Να δώσει στον Ντομίνγκες τον ρόλο του... κυνηγού!

Αυτή τη στιγμή στα μάτια του Βασίλη Βούζα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα επιθετικός του. Επειδή λοιπόν θέλει να τον έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό που ακολουθούν, υπάρχει η σκέψη να μην τον ξεκινήσει κόντρα στον Ατρόμητο σήμερα στο Φάληρο (12/3, 17.15).

Από τη στιγμή λοιπόν που σκοπεύει να δώσει ανάσες στον Ιρανό επιθετικό, το μυαλό των περισσότερων είναι λογικό να πηγαίνει στον Όσκαρ Καρντόσο που βρίσκεται στην αποστολή. Αμ δε…

Ο Βασίλης Βούζας έχει κάνει κάτι στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη που έχει οδηγήσει αρκετούς στο συμπέρασμα ότι πάει να κάνει την έκπληξη με τον… Τσόρι. Ένας Τσόρι που επανεμφανίζεται στην αποστολή μετά από τρεις μήνες και ο 50χρονος τεχνικός τον προορίζει για την κορυφή της επίθεσης!

Πώς θα είναι ο σχηματισμός; Φαίνεται ότι δίπλα του θα έχει έναν εκ των Ανδρούτσο ή Φορτούνη. Θα είναι 4-4-2; Θα είναι 4-2-3-1 και ο Ντομίνγκες θα είναι μόνος του στην κορυφή; Οι απαντήσεις θα δοθούν στις 17:15 με τη σέντρα του αγώνα.

Η ουσία είναι ότι υπάρχουν πλέον σοβαρές πιθανότητες ο Βούζας να μην πάει με κάποιον από τους κλασικούς επιθετικούς που έχει (Ανσαριφάρντ, Καρντόσο) και να προτιμήσει τον Ντομίνγκες, ο οποίος είχε παίξει στα νιάτα του ως «εννιάρι» στην Ρωσία, τόσο με τη φανέλα της Ρουμπίν Καζάν, όσο και με αυτή της Ζενίτ.

Στις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται να «μονομαχούν» για μία οι Μάριν και Ελιουνούσι. Κατά τ’ άλλα οι υπόλοιπες δέκα θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες» βάσει των όσων έγιναν στην τελευταία προπόνηση.

Δηλαδή, αναμένεται να δούμε το απόγευμα στο Καραϊσκάκη να ξεκινούν ο Λεάλι στα γκολπόστ, οι Παρέδες (δεξιά), Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (αριστερά) στην άμυνα, οι Ρομαό και Μάρτινς στα χαφ (στον πάγκο ο Καμπιάσο), ο Ανδρούτσος και ένας εκ των Μάριν ή Ελιουνούσι στα άκρα και ο Φορτούνης σε έναν ελεύθερο ρόλο που θα δίνει βοήθειες στον Τσόρι. Μπορεί και ο Ανδρούτσος να βρεθεί κάποιες στιγμές δίπλα στον Αργεντινό.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα σχήμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί από τη μία ο Ντομίνγκες επιστρέφει μετά από τρεις μήνες απραξίας και από την άλλη προορίζεται να παίξει σε μία θέση που ναι μεν στην Ρωσία τα είχε πάει περίφημα, αλλά στην Ελλάδα δεν έτυχε να τον δούμε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ