ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από Ντουμπάι για Νιλμάρ!

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από Ντουμπάι για Νιλμάρ!

Στο ματς με την Αρόουκα (25/8, 21.45) επικεντρώνονται πλέον στον Ολυμπιακό και αφήνουν προς το παρόν στην άκρη τα μεταγραφικά και την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Αλ Νασρ, Νιλμάρ.

Όλο έρχεται στην Ελλάδα και όλο στο Ντουμπάι μένει ο Νιλμάρ. Είναι ξεκάθαρο ότι παρά τα μηνύματα αισιοδοξίας που έστελνε ο Βραζιλιάνος επιθετικός προς την πλευρά του Ολυμπιακού ότι θα ξεμπέρδευε σύντομα με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει με την Αλ Νασρ, υπάρχουν ακόμα εμπόδια που δεν έχουν ξεπεραστεί.

Την Τρίτη (23/8) δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη με την υπόθεση του Νιλμάρ. Από την άλλη δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι που να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα για 1+1 χρόνια.

Τοdeadlineπου είχε οριστεί από τον Ολυμπιακό για την Τρίτη (23/8) δεν φαίνεται πως υφίσταται πλέον. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στο λιμάνι δεν εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Ο Παραγουανός επιθετικός Όσκαρ Καρντόσο της Τράμπζονσπορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που "παίζει" δυνατά για τον Ολυμπιακό.

Αλλά σαν να φαίνεται ότι θα κάνουν δύο-τρία 24ωρα ακόμα υπομονή για τον Νιλμάρ. Αυτό που "καίει" τους Πειραιώτες δεν είναι τίποτε άλλο τώρα από το να τελειώσει το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 21.45) τη δουλειά με την Αρόουκα. Τη δουλειά που ξεκίνησε δηλαδή στην Πορτογαλία.

Αυτό είναι που προέχει στην παρούσα φάση για τους "ερυθρόλευκους". Να προκριθούν στους ομίλους τουEuropaLeagueκαι από Παρασκευή (26/8) θα μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις. Και ενδεχομένως μέσα σε αυτές τις υποθέσεις να είναι και αυτή του Νιλμάρ. Εκτός πια και αν μέχρι τότε έχει αλλάξει κάτι θεαματικά (είτε θετικά, είτε αρνητικά).

Όταν υπάρχουν στη μέση αραβικές ομάδες είναι λογικό να υψώνονται από το πουθενά διαφόρων ειδών εμπόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος για Αρόουκα ο Φορτούνης
Μαρίν και επίσημα στον Ολυμπιακό
Τρεις ομάδες "κοντράρουν" τον Ολυμπιακό για Ιλόρι
Φιλικό με τον Λεβαδειακό στις 31 Αυγούστου
Φάκελος "αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ