ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οτζίτζα, Ζιλέ αλλά και Μιραλάς για... επαναπατρισμό!

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιμένουν στο Βέλγιο για Ζιλέ και Οτζίτζα, τοποθετώντας τους δύο μέσους στο στόχαστρο της Άντερλεχτ και την ίδια στιγμή γίνεται λόγος για επιθυμία της Σταντάρ Λιέγης να επαναπατρίσει τον Μιραλάς!

Έχουν ανοίξει για τα καλά τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Από τη μια τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν ενεργοποιήσει τους μάνατζερ των ξένων παικτών, από την άλλη η δεδομένη πρόθεση των Πειραιωτών να προχωρήσουν σε κάμποσες αλλαγές το καλοκαίρι, είναι δύο στοιχεία που "γεννούν" μεταγραφικές ιστορίες.

Την Τρίτη (20/3) για παράδειγμα στο Βέλγιο επέμεναν για τις περιπτώσεις των Γκιγιόμ Ζιλέ και Οτζίτζα Οφόε. Τοποθετώντας αμφότερους στη λίστα της Άντερλεχτ και τον δεύτερο και σε αυτή της Μπριζ. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θα συζητούσε την παραχώρηση και των δύο συμπατριωτών κεντρικών μέσων, πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο, ειδικά για τον Οτζίτζα.

Ο Ζιλέ στα 34 του έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα της επόμενης σεζόν και οι προϋποθέσεις παραχώρησης του σε άλλο σύλλογο το καλοκαίρι δεν είναι πολύπλοκες. Κάθε άλλο.

Αλλά για τον Οτζίτζα τα πράγματα δεν είναι το ίδιο απλά, καθώς στο Λιμάνι θα κοιτάξουν να αποζημιωθούν με ένα καλό ποσό σε μια πιθανή πώληση του παίκτη. Δύσκολα θα γινόταν η οποιαδήποτε κουβέντα για τον 29χρονο μέσο για λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ. Ολυμπιακός και Οτζίτζα δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020, με τον παίκτη να λαμβάνει κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως...

Οι πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο δεν εξαντλούνται σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, αλλά περιλαμβάνουν ένα τρίτο παίκτη των "ερυθρολεύκων". Τον Κέβιν Μιραλάς! Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του 30χρονου κυνηγού, η Σταντάρ Λιέγης εξετάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Βέλγου διεθνή, με όσες δυσκολίες μπορεί να εμπεριέχει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο Μιραλάς αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό από την Έβερτον, επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό στις επαφές των Πειραιωτών με τον αγγλικό σύλλογο για την αγορά του παίκτη. Κάπου εκεί η Σταντάρ θα προσπαθήσει να μπει σφήνα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν στο Βέλγιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, στο Λιμάνι περιμένουν να φτάσουν προτάσεις για παίκτες όπως οι Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρης, Μάρκο Μάριν και Καρίμ Ανσαριφάρντ, ονόματα γύρω από τα οποία παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έπαιξε" για τον πάγκο της Σοθιεδάδ ο Γκαρθία
Ρου: "Ο Γκαρθία δεν με ήθελε στη Σεντ Ετιέν, γιατί να με θέλει τώρα"
Φάκελος δανεικοί: οι 3+1 σίγουροι για το Ζέεφελντ
Στα ραντάρ του Ολυμπιακού το "next big thing" της Βουλγαρίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ