ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οτσόα: "Τιμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"

Οτσόα: "Τιμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"
Οτσόα

Το όνομα του Γκιγιέρμο Οτσόα τείνει να γίνει "ένα" με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο Μεξικανός τερματοφύλακας φέρεται να είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας."Ξέρω το ενδιαφέρον", δήλωσε ο 26χρονος πορτιέρο που αποκάλυψε πως οι μάνατζερ του μιλάνε με τους ερυθρόλευκους. Ξεκίνησε η μεταγραφολογία στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πολύ νωρίς το πρωτάθλημα και έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται στην επόμενη σεζόν με τους στόχους και τις υποχρεώσεις να είναι πολύ περισσότερες από τις φετινές.

Το γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχουνν αρκετό χρόνο ώστε να σχεδιάσουν τη νέα ομάδα είναι σίγουρα θετικό αλλά αυτό συνεπάγεται πως η μεταγραφική περίοδος θα ξεκινήσει πολύ νωρίς μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα φαξ με ονόματα και προτάσεις έχουν αρχίσει ήδη να... πολλαπλασιάζονται.

Μία από τις θέσεις που ενδιαφέρονται να καλύψουν οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή του τερματοφύλακα, με τον Γκιγιέρμο Οτσόα να βρίσκεται εδώ και καιρό στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων. Ο Μεξικανός τερματοφύλακας δήλωσε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά εκτός από το ότι τον τιμά το γεγονός δεν θέλησε να σχολιάσει/αποκαλύψει κάτι άλλο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "laaficion.com" ο Οτσόα τόνισε όταν ρωτήθηκε για τους πρωταθλητές Ελλάδας: " Φυσικά και ξέρω το ενδιαφέρον. Είναι τιμή το ενδιαφέρον που εκφράζουν για μένα, επειδή είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα. Οι μάνατζέρ μου έχουν συζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη μεταγραφή κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα αφού θέλω να πάω και να παίξω στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να κάνω αυτό το βήμα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου, θα είναι ένας στόχος που θα έχω επιτύχει. Προσπαθούσα τα τελευταία χρόνια να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ελπίζω τώρα, το πότε βέβαια δεν το ξέρω, να τα καταφέρω".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχει σχετικό βίντεο, στο οποίο εκτός από δηλώσεις και προπονήσεις του Οτσόα υπάρχουν και ελληνικά πρωτοσέλιδα που αναφέρονται στον 26χρονο πορτιέρο, ενώ έχει δημιουργηθεί και μία φωτογραφία με τον Μεξικανό στο σήμα του Ολυμπιακού!

Οτσόα: "Τιμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ