ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Μπαμπαγκίντα "τρέλανε" Μεστάγια και Ολυμπιακούς σε ματς που έλαμψε ο Γιαγιά Τουρέ

Όταν ο Μπαμπαγκίντα "τρέλανε" Μεστάγια και Ολυμπιακούς σε ματς που έλαμψε ο Γιαγιά Τουρέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα έγινε 34 ετών και το Sport24.gr θυμάται το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο "Μεστάγια" στο Βαλένθια-Ολυμπιακός 1-3 που δεν είχε συνέχεια. Σε αντίθεση με τον Γιαγιά Τουρέ! (video)

Έφτασε τα 34 ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα (σ.σ γεν. 1/10/1982) , ένας παίκτης που όταν συστήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακούς τους "τρέλανε" και τελικά αποδείχθηκε... άνθρακας ο θησαυρός. Ο κοντούλης Νιγηριανός δοκιμάστηκε από τον Τροντ Σόλιντ σε ένα καλοκαιρινό τουρνουά στη Βαλένθια το 2005.

Ελαφρύς παίκτης με κύριο προσόν την ταχύτητα, ευνοήθηκε από την συγκυρία του Αυγούστου, εκεί που τα βαριά κορμιά δεν έχουν λυθεί από την προετοιμασία. Έτσι, στο ντεμπούτο του κόντρα στη Βαλένθια στο Μεστάγια, έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα χάρη στα τρεξίματά του.

Το τελικό 1-3, σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Μπαμπαγκίντα, σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρήκε λαβράκι στο πρόσωπο του νεαρού επιθετικού. Το ίδιο και ο Νορβηγός τεχνικός που έδωσε το "οκ" για να γίνει η μεταγραφή. Μετά από δύο χρόνια ο Αρούνα αποχώρησε από το λιμάνι με 5 γκολ σε 45 αγώνες, μην μπορώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Για την ιστορία, σε εκείνο το φιλικό είχε λάμψει και ένας άλλος παίκτης που δεν γέμισε το μάτι σε κανέναν όταν ήρθε εκείνο το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Το όνομά του; Γιαγιά Τουρέ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του φιλικού στο "Μεστάγια":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ