ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσκαρ Γκαρθία: "Ήταν λίγο – πολύ ο τρόπος που θα παίζουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία υποστήριξε ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πλατανιά είναι αυτός με τον οποίο θέλει να παίζει η ομάδα του. Η συνέντευξη Τύπου του Καταλανού προπονητή.

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Καταλανός είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-0 του Πλατανιά και να εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τον αγώνα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω εδώ. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χαίρομαι για το πώς πήγαν οι πρώτες μέρες. Ευχαριστώ τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο για τον κόσμο σε μία εργάσιμη μέρα και τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους".

-Οι πρώτες εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό ως προς το αγωνιστικό κομμάτι;

"Ηταν ευκαιρία να δούμε σε δράση κάποιους παίκτες που τους είχαμε δει λιγότερο σε βίντεο. Ηταν λίγο – πολύ όπως τα περιμέναμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από δύο μέρες προπονήσεων τα έκαναν πράξη".

-Ο Μιραλάς με δύο μόλις προπονήσεις έπαιξε από την αρχή. Πώς τον είδατε;

"Είναι ένας παίκτης που ήρθε για να έχει λεπτά συμμετοχής. Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ, ήρθε εδώ και στις πρώτες δύο προπονήσεις είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του, αλλά και από τη φυσική του κατάσταση".

-Είδαμε έναν Ολυμπιακό με διαφορετικό σύστημα. Είναι η πρώτη “σφραγίδα” Γκαρσία;

"Είναι λίγο πολύ ο τρόπος που θέλω να παίζω. Πάντοτε εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε διαθέσιμους και τον αντίπαλο. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Photostory: Η επιστροφή του Μιραλάς στο Φάληρο
Με τη λάμψη του Μιραλάς και σκόρερ τον Τζούρτζεβιτς, 2-0 ο Ολυμπιακός τον Πλατανιά
Χουτεσιώτης ο πρώτος αρχηγός επί Όσκαρ Γκαρθία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ