ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσκαρ Γκαρθία: "Αν δεν είχαμε ατυχίες, το αποτέλεσμα θα ήταν μεγαλύτερο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θέληση που παρουσίασαν οι παίκτες του και τόνισε ότι το σκορ νίκης επί του Πανιωνίου θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε (1-0) τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο Καταλανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των "ερυθρολεύκων".

- Πριν από δύο - τρεις μέρες είχατε πει ότι δεν βλέπατε από τους παίκτες σας την απαιτούμενη θέληση στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα φανταζόμαστε ότι μείνατε ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών σας...

"Ναι, πιστεύω ότι σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Από τους παίκτες πρέπει να ζητάς πολλά, να είσαι απαιτητικός μαζί τους. Παίζουν σε μία ομάδα που για αυτό το σήμα πρέπει να τα δίνουν όλα για να είναι πάντα ψηλά. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό, τα έδωσαν όλα κι αν δεν είχαμε ατυχίες στις τελικές προσπάθειες, σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν μεγαλύτερο".

- Είναι πολλαπλό το κέρδος ενόψει της συνέχειας η σημερινή νίκη; Έρχεται και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Το να κερδίζεις πάντα βοηθάει, περισσότερα όμως προσφέρει η δουλειά. Το να θέλουν όλοι οι παίκτες να παίξουν και να βοηθήσουν και να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Αυτό είναι που βοηθάει για τη συνέχεια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ