ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικό: Ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό, ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ολυμπιακός και Ατρόμητος συμφώνησαν, ώστε ο Ανδρέας Γιαννιώτης να επιστρέψει στους Πειραιώτες και ο Σπύρος Ρισβάνης να παραμείνει στους Περιστεριώτες. Απομένει η συγκατάθεση του Έλληνα αμυντικού.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με τον Ατρόμητο, ώστε ο 25χρονος διεθνής γκολκίπερ να επανενταχθεί στους "ερυθρόλευκους" και να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να κάνει και πάλι δικό του τον Γιαννιώτη, ο οποίος φέτος έκανε μια σούπερ σεζόν στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, ωφελημένοι βγαίνουν και οι Περιστεριώτες, αφού θα κρατήσουν τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος θα ανήκει 100% σε αυτούς και δεν θα είναι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Απομένει να δώσει το τελικό Ok ο ίδιος ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ήθελε από την αρχή να μείνει στον Ατρόμητο, επομένως δεν προκύπτει κάποιο εμπόδιο.

Ο Ρισβάνης υπολογίζεται ως βασικός από την ομάδα του Περιστερίου και ο ίδιος θέλει να βρίσκεται κάπου που θα έχει ενεργό ρόλο. Θα πρέπει να τα βρει με τη διοίκηση στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και στις αποδοχές του, ώστε να ανακοινωθεί η τράμπα. Αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο.

Πάντως, πρόκειται για μια εξέλιξη που βολεύει και τις δυο ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός αποκτά και πάλι έναν τερματοφύλακα που ήθελε πάρα πολύ, ενώ ο Ατρόμητος κρατά έναν αμυντικό που βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Να τονιστεί πως ο Έλληνας πορτιέρε δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή με τους "ερυθρόλευκους", ενώ μετράει 39 στα γκολπόστ του Πανιωνίου, 26 στον Ατρόμητο, 14 στον Φωστήρα και 18 στον Εθνικό Γαζώρου. Τώρα, είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ