ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά τέλος ο Ντουρμάζ

Οριστικά τέλος ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν αποτελεί, από το απόγευμα της Πέμπτης (24/7), μετεγγραφικό στόχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Δεν υφίσταται πλέον θέμα με τον Τζίμι Ντουρμάζ και τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά έπαψε να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της για τη μετεγγραφική της ενίσχυση.

Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι σταμάτησε την προσπάθεια για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ της Γκεντσλερμπιρλιγκί, επομένως θα κινηθεί για άλλον παίκτη, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντουρμάζ, παρά το γεγονός πως η ομάδα τα είχε βρει σε όλα με την Γκεντσλέρ και με το μάνατζέρ του, προέβαλλε μεγαλύτερες οικονομικές αξιώσεις. Αν και υπήρξε μια προσπάθεια για να βρεθεί σημείο επαφής, δεν κατέστη δυνατό, άρα ο Ολυμπιακός πάει γι' άλλα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Πάμπλο Οσβάλντο, για τον οποίον υπήρξαν δημοσιεύματα, δεν υπάρχει θέμα με τον Ιταλοαργεντινό επιθετικό της Σαουθάμπτον, ο οποίος έπαιξε δανεικός και στη Γιουβέντους από τον Γενάρη και έπειτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ