ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά εκτός ο Οφόε με ΑΕΚ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαντίς-Οτζίτζα Οφόε δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (24/1, 19:30), ως εκ τούτου ο Όσκαρ Γκαρθία δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Τα δεδομένα με τους Φιγκέιρας και Ζντιέλαρ.

Ο Βαντίς-Οτζίτζα Οφόε δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο (24/1, 19:30). Ο Βέλγος άσος προπονήθηκε χθες, ανεβάζοντας κατά κάποιο τρόπο "στροφές", όμως δεν είναι σε κατάσταση για να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Όσκαρ Γκαρθία για την πρώτη μάχη με την Ένωση.

Ο Οφόε θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση (23/1, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αν και ουδείς μπορεί να ξέρει αν θα είναι 100% έτοιμος. Σήμερα (23/1), ακόμα και αν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στους εκλεκτούς του Ισπανού κόουτς.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ ΚΑΙ ΖΝΤΙΕΛΑΡ

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων από τον Ολυμπιακό, υπάρχει το θέμα του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους θα παραχωρηθεί δανεικός ως το καλοκαίρι στη Μπράγκα. Οι Ίβηρες το θεωρούν δεδομένο στο ρεπορτάζ τους, όμως όσο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν επιστρέφει στην δράση, η περίπτωσή του δανεισμού του Πορτογάλου ακραίου μπάκ αναβάλλεται.

Ο Γκαρθία προς το παρόν δεν δείχνει εμπιστοσύνη στον Ιγκόρ και μάλιστα με την Ξάνθη έβαλε κάποια στιγμή δεξί μπακ τον Ανδρούτσο. Αν μάλιστα ο Ομάρ δεν είναι έτοιμος ούτε με την Τρίπολη, αλλά με την ΑΕΚ σε δυο εβδομάδες για το πρωτάθλημα (4/2), τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα για τον Φιγκέιρας, ασχέτως αν οι Πορτογάλοι θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του.

Από 'κει και πέρα, στη Σερβία αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή (26/1) θα έχει τελειώσει το θέμα με τον Σάσα Ζντιέλαρ. Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά αν θα είναι θετική ή αρνητική η έκβαση της υπόθεσής του, όμως βλέπουμε τα τελευταία επεισόδια του σίριαλ με τον Σέρβο αμυντικό μέσο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ολυμπιακού.

Η Παρτιζάν τον θέλει, προσπάθησε να τον πάρει... τσάμπα από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν έγινε, η πρότασή της δεν ικανοποίησε τους Πειραιώτες, κάποια στιγμή μπήκε "σφήνα" η Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά ο παίκτης είναι ακόμα στο Ρέντη. Πάντως, οι Σέρβοι είναι αισόδοξοι και πως τελικά ο παίκτης θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ