ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά εκτός μάχης ο Ελαμπντελαουί

Οριστικά εκτός μάχης ο Ελαμπντελαουί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε σήμερα (10/3) προπονήθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και τίθεται νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/3, 19:30). Πάει για την έκπληξη ο Ντουρμάζ, όσο κι αν προσπαθούν να τον "φρενάρουν" στο Ρέντη.

Τελικά ο Ελαμπντελαουί δεν τα κατάφερε. Η σημερινή μέρα (10/3) ήταν ημέρα δοκιμής για τον Νορβηγό και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό, μιας και δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα. Οπότε, ο Σίλβα θα κατεβάσει στο δεξί άκρο της άμυνας αναγκαστικά τον Σαλίνο.

Από την άλλη, ο Ντουρμάζ πάει να κάνει την έκπληξη και να προλάβει τον Παναθηναϊκό! Από εκεί που ο Σουηδός ήταν να επέστρεφε μετά το ντέρμπι, έκανε και σήμερα (10/3) μεγάλο μέρος της προπόνησης και «φώναξε» ουσιαστικά στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι. Προσπαθούν πάντως στο Ρέντη γενικότερα να τον «φρενάρουν», καθώς πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Από εκεί και πέρα, για δοκιμές σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα ούτε λόγος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σίλβα θέλει να πάει μέχρι το ντέρμπι με κλειστά χαρτιά. Ουσιαστικά το μοναδικό ερωτηματικό έγκειται στο κέντρο της άμυνας. Ποιοι από τους Μποτία, Ντα Κόστα και Σιόβα θα προτιμηθούν.

Ο Πάρντο αποκτάει μέρα με τη μέρα προβάδισμα για την ενδεκάδα έναντι του Σεμπά, ενώ ο Φουστέρ σίγουρα θα βρεθεί στο ένα άκρο της επίθεσης με τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, καθώς ο Ζντιέλαρ εξακολουθεί ακόμα να πονάει στην ποδοκνημική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ