ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Οπωσδήποτε γκολ στις Βρυξέλλες"

Σίλβα: "Οπωσδήποτε γκολ στις Βρυξέλλες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σίλβα έχει περάσει τα μηνύματά του στους ποδοσφαιριστές και τους ζητάει επίμονα να σκοράρουν απόψε (18/2, 20.00) στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ. Επιστρατεύεται ο Ντα Κόστα λόγω του ξαφνικού προβλήματος με τον Σιόβα.

Το έχει ξεκαθαρίσει ο Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του. Ότι για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση ή για την ακρίβεια, για να αισθάνεται καλύτερα στη ρεβάνς σε επτά βράδια στο Φάληρο, θα πρέπει να βρουν οι ποδοσφαιριστές του δίχτυα.

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση από την πλευρά της Άντερλεχτ να μεταφέρουν όλο το άγχος στον Ολυμπιακό. “Φαβορί η ελληνική ομάδα”, λέει ο Χάσι. “Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός”, υποστηρίζουν οι παίκτες του. Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (17/2) σαν να τα γύρισαν λίγο. Τόσο ο Τζούριτσιτς, όσο και ο Χάσι αφού εγκωμίασαν τους “ερυθρόλευκους”, τόνισαν ότι θέλουν να πάνε μακριά στο Europa League. Οπότε, τα mind games θα πρέπει να τελείωσαν χθες γύρω στο μεσημεράκι.

Για να επανέλθουμε στα του Σίλβα, το λέει εδώ και μέρες στους ποδοσφαιριστές του ότι το εκτός έδρας γκολ θα τους χαρίσει πιθανότατα την πρόκριση. Το έχει δει με τέτοιο τρόπο το ματς που πιστεύει ότι ακόμα και ένα γκολ φτάνει και περισσεύει για να κάνει το αποφασιστικό βήμα ο Ολυμπιακός να περάσει στην επόμενη φάση.

Το κακό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι έχουν προκύψει δύο σοβαρά προβλήματα μετά την ΑΕΚ. Το πρώτο είχε να κάνει με τον Πάρντο. Το δεύτερο προέκυψε χθες βράδυ (17/2) στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ με τον Σιόβα, ο οποίος μόνο με θαύμα θα παίξει. Θα δοκιμάσει το πόδι του, αλλά το πιθανότερο είναι να κάτσει στην εξέδρα.Κι επειδή αρκετοί θα νομίζουν ότι η παρουσία του Ντα Κόστα στη συνέντευξη Τύπου προϊδέαζε ότι θα έπαιζε ο Μαροκινός, δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση.Ο Σιόβας μπήκε κανονικά στην προπόνηση και εγκατέλειψε στην πορεία.

Η μεγάλη απουσία πάντωςήταν ο Πάρντο. Ο Σίλβα πόνταρε πολλά στην ταχύτητα και στην έκρηξη του Κολομβιανού. Τώρα θα πορευτεί με τον Σεμπά από τα δεξιά.

Ο Μάρκο Σίλβα παρά το γεγονός ότι μπέρδεψε αρκετά την κατάσταση στην τελευταία προπόνηση σχετικά με την ενδεκάδα (προφανώς έπαιξε ρόλο η... κατασκοπία κάποιων συνεργατών του Χάσι από τις σουίτες του γηπέδου), δεν εκτιμάται ότι θα πάει σε εκπλήξεις.

Οπότε, περιμένουμε ένα σχήμα με τους Ρομπέρτο στα γκολπόστ, τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά - Ντουρμάζ στα άκρα και τον Ιντέγε στην κορυφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ