ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπου πάει ο Μαρτίνς, παίρνει και τον Έλντον Ράμος!

Cape Verde Heldon Ramos "Nhuck", left, reacts after  scoring the winning goal against Angola during their African Cup of Nations Group A soccer match in  Port Elizabeth, South Africa, Sunday, Jan. 27, 2013.  (AP Photo/Schalk van Zuydam)
Cape Verde Heldon Ramos "Nhuck", left, reacts after scoring the winning goal against Angola during their African Cup of Nations Group A soccer match in Port Elizabeth, South Africa, Sunday, Jan. 27, 2013. (AP Photo/Schalk van Zuydam) AP

Ο 29χρονος Αφρικανός εξτρέμ είναι από τα αγαπημένα παιδιά του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ξανασμίξουν και στον Πειραιά. (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια από την Πορτογαλία για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Έλντον Ράμος. Πρόκειται για εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, 47 φορές διεθνής και 29 ετών.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2019 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και φέτος έπαιξε με εισήγηση Μαρτίνς στην Γκιμαράες ως δανεικός.

Το αξιοσημείωτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Έλντον Ράμος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τρεις φορές με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού και στην Πορτογαλία άρχισαν να λένε ότι θα συνεργαστεί μαζί του και στην Ελλάδα!

Ο Μαρτίνς τον είχε πάρει στην Μαρίτιμο το 2010 και συνυπήρξαν για μία τετραετία, το καλοκαίρι του 2015 τον πήρε στην Ρίο Άβε και πέρσι το καλοκαίρι ξανάσμιξαν στην Γκιμαράες.

Είναι δεξιοπόδαρος, αλλά κυρίως παίζει στην αριστερή πλευρά. Φέτος με την Γκιμαράες έχει 5 γκολ σε 21 παιχνίδια και οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι αν και θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Σπόρτινγκ, η ομάδα της Λισσαβώνας θα κοιτάξει να τον πουλήσει.

Photo credits: AP Photo/Schalk van Zuydam

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Pedro Martins ζητά από τους παίκτες του να δίνουν σώμα και ψυχή
Επιμένουν στην Τουρκία για Μπεσίκτας και Φορτούνη
Poll: Ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά;
Για ποιο λόγο δεν έπεσε το -3 του Ολυμπιακού
Ταλέντο του μήνα στην Ολλανδία ο Τσιμίκας
Πέφτουν οι υπογραφές με Μαρτίνς την επόμενη εβδομάδα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ