ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπαδοί του Ολυμπιακού κατέστρεψαν δύο κάμερες τηλεοπτικής μετάδοσης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και εν συνεχεία στο 60' άγνωστοι από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών έσπασαν δύο κάμερες που βρίσκονταν στο πέταλο.

Ο Ολυμπιακός, παρότι δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο ένα "εξωποδοσφαιρικό" συμβάν κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και στις αρχές του β' ημιχρόνου. Τρία άτομα απ' την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών επιχείρησαν στο ημίχρονο να σπάσουν μία απ' τις δύο κάμερες που βρίσκονται ψηλά πάνω στο "πέταλο" με ένα κοντάρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όμως, στη συνέχεια ένας εξ αυτών ανέβηκε στο σιδερένιο προστατευτικό και κατάφερε να την ξηλώσει με απανωτές κλωτσιές!

Κάποιοι απ' τους φίλους του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν έντονα τη συγκεκριμένη ενέργεια, όμως κανείς δεν επενέβη απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου. Λίγο αργότερα, περίπου στο 60', άγνωστοι - πάλι από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών - έσπασαν και τη δεύτερη κάμερα... Πιθανώς οι άγνωστοι να θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάμερες παρακολούθησης και ασφαλείας. Ομως στην πραγματικότητα ήταν κάμερες που αξιοποιούνται από τα συνδρομητικά κανάλια για καλύτερες γωνίες λήψης!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ