ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονάζι: "Τυχερός ο Ολυμπιακός με Ιντέγε"

Ονάζι: "Τυχερός ο Ολυμπιακός με Ιντέγε"
INTIME SPORTS

Ως μηχανή παραγωγής τερμάτων χαρακτήρισε τον Μπράουν Ιντέγε ο Ογκιένο Ονάζι, συμπαίκτης του φορ των Πειραιωτών στην Εθνική Νιγηρίας.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπράουν Ιντέγε από την Γουέστ Μπρομ, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επιθετική του γραμμή.

Μιλώντας στη "Real News", ο συμπαίκτης του στην Εθνική Νιγηρίας Ογκιένι Ονάζι χαρακτήρισε "μηχανή των γκολ" το νέο επιθετικό των Πειραιωτών.

"Ο Ολυμπιακός μόλις απέκτησε μια μηχανή των γκολ. Είναι πολύ δυνατός και σπουδαίος παίκτης, ενώ έχει περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι γρήγορος και έχει... μάτι για γκολ. Μέσα στην περιοχή είναι πολύ επικίνδυνος, καθώς μπορεί κάθε στιγμή να σημαδεύει προς το τέρμα", υποστήριξε αρχικά ο άσος της Λάτσιο και συμπλήρωσε:

"Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός επαγγελματίας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Γενικότερα έχει σπουδαία προσωπικότητα. Ειλικρινά δεν έχω κάτι κακό να πω για τον Ιντέγε. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον απέκτησε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ