ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομιλία Σίλβα και για διπλό στην Τούμπα!

Ομιλία Σίλβα και για διπλό στην Τούμπα!
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα όπως "έφτιαξε" τους παίκτες του πριν από το ματς με την Άρσεναλ, λέγοντάς τους ότι είναι ευκαιρία να γράψουν ιστορία στην Αγγλία, θα προχωρήσει σε νέα ομιλία προκειμένου να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά ενόψει Τούμπας.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στο Ρέντη και πολλές φορές δεν βγαίνουν προς τα έξω. Ή αν βγαίνουν, βγαίνουν με το... τσιγκέλι! Φροντίζει πρώτος απ' όλους ο Μάρκο Σίλβα να ζητάει από τους παίκτες του να μην διαρρέουν πολλά-πολλά προς τον Τύπο.

Η ομιλία του Πορτογάλου τεχνικού πριν από το ματς με την Άρσεναλ, ουσιαστικά διέρρευσε μία μέρα μετά τον θρίαμβο του Εμιρέιτς! Τι τους είχε πει μεταξύ άλλων ο κόουτς των Πειραιωτών; “Ετοιμαστείτε να γράψετε ιστορία. Να δείτε τα ονόματά σας στην ιστορία του Ολυμπιακού, να γίνετε οι πρώτοι που θα κερδίσετε στην Αγγλία. Η ομάδα μας ποτέ δεν έχει κερδίσει στο νησί σε 12 επισκέψεις της. Ευκαιρία να σπάσετε αυτή την κατάρα”, ήταν ορισμένες από τις ατάκες του. Εκείνο που είχε κάνει τεράστια εντύπωση ήταν ότι μιλούσε σε πρώτο πληθυντικό, λες και συμμετείχε και ο Σίλβα στις προηγούμενες αποτυχημένες απόπειρες για νίκες στην Αγγλία!

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει το παιχνίδι στην Τούμπα. Κι επειδή έχει πληροφορηθεί ο Πορτογάλος ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν να κερδίσουν στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ από τον Φεβρουάριο του 2012 (από εκείνο το 2-0 με τους Αμπντούν και Μιραλάς επί εποχής Βαλβέρδε), σκοπεύει να τους “ντοπάρει” ξανά. Να “μιλήσει” ξανά στην καρδιά τους, να τους δώσει κι άλλα κίνητρα πέρα από τα... προφανή (π.χ. βαθμοθηρία, πρεστίζ). Προφανώς θα τους πει ότι η τελευταία φορά που έφυγαν οι "ερυθρόλευκοι" νικητές από το σπίτι του Δικεφάλου του Βορρά ήταν πριν από τρεισήμισι χρόνια!

Ο Σίλβα κάθισε και είδε το βράδυ της Πέμπτης (1/10) το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ. Έχει κάτσει και έχει δει επίσης και τα ματς που έδωσε κόντρα στην ΑΕΚ και στο Περιστέρι. Τις δύο ανατροπές δηλαδή που έκανε η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ. Τον έχει... ξεκοκαλίσει τον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του έχουν μοντάρει διάφορα βίντεο για να τα δείξουν στους παίκτες λίγη ώρα πριν αναχωρήσει το πούλμαν από το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη ως το γήπεδο της Τούμπας...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ