ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ: "Ήθελαν να μας χτυπήσουν στη Λεωφόρο"

Ομάρ: "Ήθελαν να μας χτυπήσουν στη Λεωφόρο"

Για τις καταστάσεις που βίωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον Τύπο της Νορβηγίας ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε λόγο για μια αρρωστημένη κατάσταση στη Λεωφόρο.

Έχουν περάσει μέρες από το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όμως τα γεγονότα που συνέβησαν, δεν έχουν ξεχαστεί από τους πρωταγωνιστές και δη από τους φιλοξενούμενους. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που βίωσε μέσω δηλώσεων που έκανε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη "Nettavisen".

Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών, έκανε λόγο για πρόθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού να χτυπήσουν τους "ερυθρόλευκους" και είπε πως ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση.

"Πριν ξεκινήσει το ματς, οι αντίπαλοι οπαδοί πετούσαν φωτοβολίδες σε εμάς και στο προπονητικό τιμ. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε η κατάσταση αυτή. Ήταν τελείως αρρωστημένο", είπε αρχικά ο Ομάρ και συνέχισε:

"Μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Μάλιστα, ένας συμπαίκτης μου (Κασάμι) χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και είχε τρύπα στην μπλούζα του. Επίσης, πέταξαν μια καρέκλα στον προπονητή μου. Βλέπαμε ότι ήθελαν να μας χτυπήσουν".

"Όταν συνέβη αυτό, τρέξαμε για τα αποδυτήρια. Μέσα στο ματς, όταν πηγαίναμε να εκτελέσουμε ένα πλάγιο, δεχόμασταν μπουκάλια και αναπτήρες από την εξέδρα, αλλά. ευτυχώς δεν με χτύπησε κάποιο αντικείμενο", σχολίασε ακόμα ο άσος του Ολυμπιακού.

Πάντως, για τον ίδιο οι Έλληνες οπαδοί αγαπούν το άθλημα, έχουν μεγάλο πάθος γι’ αυτό και " μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η ένταση", κατέληξε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ