ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ: "Αρρωστημένα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ελαμπντελαουί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του σε νορβηγικό Μέσο για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως με την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο περασμένο στη ζώνη του.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Daglbadet» και το μεγαλύτερο κομμάτι της συνέντευξής του αναλώθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αρρωστημένα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Δύο εβδομάδες νωρίτερα δεν είχε ξεκινήσει το δικό μας παιχνίδι και πλέον δεν έχουμε πρωτάθλημα. Είναι βαρετό όμως και ελπίζω ότι μετά τις Εθνικές θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Αρρωστημένα όσα έγιναν. Είδαμε άγριες καταστάσεις», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχει ένα χάος. Μακάρι να επικρατήσει ηρεμία για να ξεκινήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τρεις αλλαγές προπονητών: «Ήρθε ένας καινούριος προπονητής τον Ιανουάριο, αλλά εγώ κάνω αυτά που θέλει ο οποιοσδήποτε προπονητής. Σίγουρα όταν αλλάζει ένας τεχνικός, πρέπει να ξεκινήσουν πάλι όλα από την αρχή και να δείξεις τι αξίζεις. Στον Ολυμπιακό είμαστε μαχητές και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για τον τίτλο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ