ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός, ο γίγαντας που κυριαρχεί στην Ελλάδα"

"Ολυμπιακός, ο γίγαντας που κυριαρχεί στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Αφιέρωμα ισπανικής ιστοσελίδας χαρακτηρίζει "γίγαντα" τον Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική μνεία σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον Β. Μαρινάκη και το "Γ. Καραϊσκάκης".

Σύνηθες είναι πλέον το φαινόμενο των ξένων αφιερωμάτων για τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της ισπανικής ιστοσελίδας " www.vavel.com ", να αναφερθεί στον "γίγαντα που κυριαρχεί στην Ελλάδα", όπως είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Οι Ισπανοί αναλύουν τον Ολυμπιακό του Μίτσελ και τα ρεκόρ που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν, ενώ κάνουν και μια γενική αναφορά στις τελευταίες 17 σεζόν όπου οι "Πειραιώτες" μετρούν 15 πρωταθλήματα.

"Η Super League έχει χάσει κάθε μορφής ανταγωνιστικότητα τουλάχιστον την πρόσφατη δεκαετία, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τις 15 από τις 17 διοργανώσεις. Μόνο ο Παναθηναϊκός κατάφερε δύο φορές να τον ρίξει από τον θρόνο του (2003-04 και 2009-10). Αυτή την σεζόν η ομάδα του Μίτσελ τρομάζει με τις επιδόσεις της", αναφέρει χαρακτηριστικά το αφιέρωμα που αναλύει τους αριθμούς των Πειραιωτών στην Ελλάδα και φυσικά στέκεται στην πρόκριση της φάσης των "16" του Champions League.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα ξεχωρίζει παίκτες όπως οι Ρομπέρτο ( "εκπληκτικά ματς, ειδικά στο Champions League"), Σιόβας ( "δυνατός στόπερ με πολύ καλή τεχνική"), Μανωλά ( "πολλά υποσχόμενος Έλληνας στόπερ"), Σαλίνο ( "ξεχωρίζει για τις επιθετικές αρετές του"), Χολέμπας ( "με το πολύ δυνατό αριστερό πόδι"), Σάμαρη ( "η θέση του μοιάζει η μοναδική εξασφαλισμένη"), ενώ γίνεται αναφορά και στους Κάμπελ, Βάις, Φουστέρ, Μασάντο, Σαβιόλα και Ντομίνγκες.

Φυσικά ξεχωριστή θέση έχει το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο γίνεται λόγος σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων που έχει προσελκύσει όπως οι Άρσεναλ, Ίντερ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα αναφέρεται και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και στην "κόλαση" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

" Άλλος ένας λόγος για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε αυτό το πρωτάθλημα είναι λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, όπου όλοι οι σύλλογοι βρίσκονται σε κρίση, εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στο Λονδίνο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο παθιασμένους στην Ευρώπη και το "Γ. Καραϊσκάκης" είναι γνωστό ως "ελληνική κόλαση" από τους αντιπάλους που επισκέπτονται το γήπεδο, εξαιτίας της πίεσης που υπόκεινται κατά την διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ