ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και Άραβες

Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και Άραβες

Οι εξελίξεις τρέχουν για την υπόθεση του Ρομπίνιο και ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Βραζιλιάνου. Διαβάστε για το μπάσιμο της Αλ Τζαζίρα και πόσα δίνει η Μπεσίκτας.

Μπορεί η καριέρα του Ρομπίνιο να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος άσος της Μίλαν δεν έχει προτάσεις για το μέλλον του. Άλλωστε, διατηρεί ένα δυνατό brand name και πολλές ομάδες ορέγονται την απόκτησή του.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της κλήρωσης του Καμπιονάτο και τόνισε πως η Μπεσίκτας δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη και πως ο Ολυμπιακός με μια ομάδα της Βραζιλίας ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα, ήρθε και η συνέχεια του ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθεί με το αφεντικό της Μίλαν στο Μιλάνο, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να φορέσει ο Ρομπίνιο την ερυθρόλευκη φανέλα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και να μπει οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, θα προηγηθεί ραντεβού ανάμεσα στη μάνατζερ του παίκτη και τον Γκαλιάνι.

Νέο δημοσίευμα του "Sportmediaset", αναφέρει πως τρεις ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για τον διεθνή άσο. Η πρώτη είναι από την Μπεσίκτας, παρά την άρνηση του Γκαλιάνι και μάλιστα οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν 7,5 εκ. ευρώ στους "ροσονέρι". Αυτός που φέρεται να έχει βάλει... φρένο στην υπόθεση, είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, καθώς θέλει άλλου τύπου παίκτη για την θέση αυτή.

Η δεύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού και επιβεβαιώνεται η συνάντηση μεταξύ ανθρώπων των δυο ομάδων για τον ποδοσφαιριστή (διαβάστε εδώ το παρασκήνιο της υπόθεσης) και η τρίτη έρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Αλ Τζαζίρα προτίθεται να δώσει 6 εκ. ευρώ, όσα έδωσε και για τον Μίρκο Βούτσινιτς της Γιουβέντους. Μάλιστα, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με 3,5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Όπως και να 'χει, το θέμα θα έχει και άλλα επεισόδια και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Ρομπίνιο. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει... μπάλα μόνος του, όμως παλεύει την υπόθεση, τουλάχιστον με βάση τα όσα προέρχονται από την γειτονική Ιταλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ