ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Τζένοα και στη μέση ο Φετφατζίδης

Ολυμπιακός, Τζένοα και στη μέση ο Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Το πολύ μεγάλο ποσό που χρωστάει η Τζένοα στον Ολυμπιακό, η πρόθεση της ιταλικής ομάδας αλλά και αυτή των πρωταθλητών Ελλάδας. Δείτε τι συμβαίνει με την υπόθεση του Γιάννη Φετφατζίδη.

H εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στον αγώνα με την Ουγγαρία είχε ως αποτέλεσμα τις φιλολογικές κουβέντες για την επιστροφή του στην Ελλάδα, χωρίς να μετέχει φυσικά σε αυτές ο επίσημος Ολυμπιακός, που ακόμη δεν πληρώθηκε για την παραχώρηση του στη Τζένοα.

Ένα ποσό που αγγίζει τα 4 εκατ ευρώ είναι το υπόλοιπο της μεταγραφής του στο ιταλικό κλαμπ και κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... Περίπου δυο χρόνια. Και μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό ποσόν, για την ακρίβεια 3,7 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να δείχνει κατανόηση, να μη πιέζει την κατάσταση, να μη καταγγέλει όπως θα μπορούσε, τη Τζένοα. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι οι Γενοβέζοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και δεν θέλουν να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Η επικοινωνία μεταξύ των δυο κλαμπ είναι καλή εως άριστη, αλλά αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα ως το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να αλλάξει η στάση του Ολυμπιακού.

Περιμένει ο πρωταθλητής , αλλά δεν έχει εκδηλωθεί τουλάχιστον επίσημα θέμα επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης ανήκει στη Τζένοα , κι αυτή με τη σειρά της χρωστάει 3.7 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να γίνει αλισβερίσι με δανεικούς παίκτες και ανταλλάγματα κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Εκτός κι αν προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η Τζένοα εξάλλου ενδιαφέρεται να παραχωρήσει τον Φετφατζίδη στην Ιταλία ή την Αγγλία, απ όπου έχει προτάσεις, αφού δεν τον έχει στα αγωνιστικά πλάνα της και γι αυτό παίζει ως δανεικός στην Κιέβο Βερόνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ