ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός και Λιόν για Μεντί"

"Ολυμπιακός και Λιόν για Μεντί"

Ολυμπιακός και Λιόν "μονομαχούν" για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου αριστερού μπακ της Χάβρης, Φερλάν Μεντί, σύμφωνα με το "France Football". (video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού (στην ηλεκτρονική του έκδοση), "France Football", ο Φερλάν Μεντί βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ολυμπιακού και Λιόν.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Λιόν θέλει τον 22χρονο Γάλλο αριστερό μπακ της Χάβρης ως back up του Βραζιλιάνου, Φερνάντο Μαρσάλ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε την Πέμπτη.

Αλλά, στη διεκδίκηση απόκτησής του εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός (όσον αφορά στις ομάδες εκτός Γαλλίας) σύμφωνα με το "France Football".

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση σύντομα στη Χάβρη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει περίοπτη θέση στην "ερυθρόλευκη" μεταγραφική λίστα.

Ο Φερλάν Μεντί γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1995 στο Μολάν-εν-Ιβελόν και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Χάβρης. Το 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "σιέλ ε μαρίν" και τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες είχε 35 συμμετοχές και δύο γκολ (απέναντι σε Σοσό και Τρουά) στη Ligue 2 (η Χάβρη τελείωσε το πρωτάθλημα στην 8η θέση της κατάταξης).

Το όνομά του είχε απασχολήσει και παλαιότερα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ στο παρελθόν για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκε και η Μονακό. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Πιέρ Ισά, ο οποίος έχει εργαστεί στους "ερυθρόλευκους" και διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους και μετά την αποχώρησή του.

Στον Πειραιά θεωρούν πολύ εξελίξιμο τον 22χρονο Γάλλο και πιστεύουν ότι μπορεί να αναχθεί σε μια περίπτωση "νέου Μαζουακού", δεδομένων των προσόντων του.

Photo credits: Hac-foot.fr (Le Havre official)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ