ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για συνάντηση των "4": "Καμία ενημέρωση"

Ολυμπιακός για συνάντηση των "4": "Καμία ενημέρωση"
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καμία ενημέρωση δεν έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Η επίσημη θέση των "ερυθρόλευκων".

Στο ίδιο τραπέζι επιδιώκει να φέρει τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη ο Σταύρος Κοντονής. Πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού είναι να επιτύχει συνεννόηση και συμφωνία ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες το πρωί της Τρίτης (8/3), ώστε να πέσουν οι τόνοι λίγες ώρες πριν από την απογευματινή συνάντηση στα γραφεία της Super League.

Ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόθεση αυτή του Υφυπουργού και ότι ως εκ τούτου δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για αυτό.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι τέσσερις "μεγάλοι" υπό την παρουσία του Σταύρου Κοντονή. Έτσι, όσα έχουν να πουν οι Πειραιώτες θα τα εκφράσουν στην άτυπη συνάντηση που έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Τρίτης (8/3) ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.

Τόσο ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, βρίσκονται στο εξωτερικό και έτσι τους "ερυθρόλευκους" στα γραφεία της Super League θα εκπροσωπήσουν εκτός απροόπτου οι Θόδωρος Γιαννίκος και Σάββας Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ