ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός για Νουακάλι"

SANTIAGO, CHILE - OCTOBER 17:  Kelechi Nwakali of Nigeria runs with the ball during the FIFA U-17 Men's World Cup 2015 group A match between Nigeria and USA at Estadio Nacional de Chile on October 17, 2015 in Santiago, Chile.  (Photo by Martin Rose - FIFA/FIFA via Getty Images)
SANTIAGO, CHILE - OCTOBER 17: Kelechi Nwakali of Nigeria runs with the ball during the FIFA U-17 Men's World Cup 2015 group A match between Nigeria and USA at Estadio Nacional de Chile on October 17, 2015 in Santiago, Chile. (Photo by Martin Rose - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο ατζέντης του Κελέτσι Νουακάλι, MVP του Μουντιάλ Κ17 με την εθνική Νιγηρίας, αποκάλυψε ότι για τον πελάτη του ενδιαφέρονται η Τσέλσι, ο Ολυμπιακός και η Ουντινέζε.

Η εθνική Νιγηρίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Πρωτάθλημα Κ17 που διεξήχθη στη Χιλή με το μέσο της AJS Academy, Κελέτσι Νουακάλι, ν' αναδεικνύεται σε MVP της διοργάνωσης. Το "παιδί-θαύμα" του ποδοσφαίρου της αφρικανικής χώρας βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ιστοσελίδα, allnigeriasoccer.com.

"Είμαστε σε επαφές με την Τσέλσι, την Ουντινέζε και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συζητήσουμε με τις ομάδες και μετά να μιλήσουμε με τον ίδιο και την AJS Academy", υποστήριξε ο Κλέι Εκεοσά, Βέλγος ατζέντης του Κελέτσι Νουακάλι, και συνέχισε:

"Η Ουντινέζε έκανε πρόσφατα μία εξευτελιστική πρόταση 800.000 ευρώ για τον πολυτιμότερο παίκτη του Παγκοσμίου Παίδων. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για το μέλλον του παίκτη της, της οικογένειας του και της ακαδημίας μας. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Γουέστ Χαμ δεν ενδιαφέρονται πια διότι δυσκολεύονται στην έκδοση άδειας εργασίας. Είμαστε σε επαφές και με την Άρσεναλ, όμως δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη αντίδραση από εκεί".

O Κελέτσι Νουακάλι είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ στα γήπεδα της Χιλής, καταλυτικό ρόλο μαζί με τον πρώτο σκόρερ, Βίκτορ Όσιμχεν στην κατάκτηση του τροπαίου από τους "Σούπερ Αετούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ