ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός για μένα σημαίνει"

"Ολυμπιακός για μένα σημαίνει"
INTIME SPORTS

Το Olympiacos TV ετοίμασε μία σειρά αφιερωμάτων για τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, με λόγια των απλών φιλάθλων που μιλούν για τον σύλλογο. Δείτε το 12ο μέρος (VIDEO).

Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Olympiacos TV, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου μία σειρά από διηγήσεις του κόσμου της ομάδας, ο οποίος αυθόρμητα και μέσα από την καρδιά του εξηγεί τι σημαίνει Ολυμπιακός για εκείνους, με αφορμή τα 90ά γενέθλια του συλλόγου στις 10 Μαρτίου.

Την Τετάρτη (25/3), παρουσίασε το ενδέκατο μέρος. Για να δείτε το πρώτο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το τρίτο μέρος του αφιερώματος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το τέταρτο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το πέμπτο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το έκτο μέρος, πατήστε εδώ.

Για να δείτε το έβδομο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το όγδοο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το ένατο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το δέκατο μέρος, πατήστε εδώ. Για να δείτε το ενδέκατο μέρος, πατήστε εδώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ