ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός για Γκουτιέρες"

"Ολυμπιακός για Γκουτιέρες"

Δημοσιεύματα από Αργεντινή και Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός συζητάει με τον ελεύθερο Αργεντινό μέσο, Χονάς Γκουτιέρες

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό (από Αγγλία και Αργεντινή) τα οποία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός συζητάει με τον 32χρονο (5/7/1983) Αργεντινό μέσο, Χονάς Γκουτιέρες, ο οποίος αγωνίστηκε για μία επταετία (2008-2015) στη Premier League με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος.

Ο Χονάς Γκουτιέρες είχε καρκίνο στους όρχεις, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του, συνεχίζοντας να παίζει ποδόσφαιρο. Από το 2007 έως και το 2011 ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, έλαβε μέρος στο Μουντιάλ του 2010, ενώ πριν τη Νιούκαστλ αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα (2005-2008).

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Έχει την ικανότητα να παίξει τόσο ως ακραίος μέσος, όσο και σαν εσωτερικό χαφ στον άξονα, ενώ κάποιες φορές έχει παίξει και ως μπακ. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Νιούκαστλ στο τελευταίο ματς της σεζόν, όπου η αγγλική ομάδα ήθελε μόνο να νίκη για να σωθεί και μαθηματικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ