ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός για Φελίπε Μόρα"

"Ολυμπιακός για Φελίπε Μόρα"

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Χιλής ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα. (video)

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 23χρονο Χιλιανό επιθετικό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, επικαλείται η ιστοσελίδα της χώρας, "CDF Noticias".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή αν και προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Οι Χιλιανοί βάζουν στο "κάδρο" απόκτησης του Φελίπε Μόρα - εκτός από τον Ολυμπιακό - και τις Μορελία και Λεόν από το Μεξικό.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ. Ο Φελίπε γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο, και από μικρός εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Άουνταξ Ιταλιάνο.

Το 2011 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2016 αποκτήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Είναι διεθνής με την Κ20 εθνική Χιλής. Στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν μετρά 17 γκολ σε 25 ματς με τη φανέλα της "τσούντσο".

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/pelotazo

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΙΠΕ ΜΟΡΑ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ