ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για ΑΕΚ: "Ομιλητική στις διαρροές, σιωπηλή στην εκδίκαση"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Λάζαρος EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε νέα επίθεση στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, χαρακτήρισε απαράδεκτες της ενέργειές της και ότι επιδιώκει να παραβιαστεί "το μόνο νόμιμο συμβόλαιο".

Η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο συνεχίζεται. Μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του ποδοσφαιριστή για την προσεχή Δευτέρα και το αίτημα των Ερυθρόλευκων για να προσκομίσει η Ένωση το συμβόλαιο του παίκτη, ακολούθησαν οι (ανεπίσημες) θέσεις των δύο ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε και νέα επίθεση προς τους "κιτρινόμαυρους", χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες της ενέργειές τους. Η θέση των Πειραιωτών έχει ως εξής: "Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο, όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως όμως είναι φυσικό, είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα, το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού. Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να κατατεθεί από την ΑΕΚ το συμβόλαιό της με τον Λάζαρο
Στα "χαρακώματα" για τον Λάζαρο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ